Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Αν κρίνουν πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον...» - Η απάντηση μετά της φωτογραφίες που διέρρευσαν χέρι χέρι με νεαρή ηθοποιό

Ο γάμος με τη Ζωή Λάσκαρη και οι κρίσεις στη σχέση τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Αν κρίνουν πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον...» - Η απάντηση μετά της φωτογραφίες που διέρρευσαν χέρι χέρι με νεαρή ηθοποιό

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time. Ο διάσημος δικηγόρος μίλησε για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Ζωή Λάσκαρη, ενώ απάντησε και για την υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου, που απασχόλησε πολύ τα media το τελευταίο διάστημα.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή

Με αφορμή τις φωτογραφίες που διέρρευσαν όπου ο ίδιος συνοδεύεται από ξανθιά νεαρή ηθοποιό και περπατούν χέρι χέρι - δείτε τις εδώ - απάντησε: «Δεν με αφορά που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Αν κρίνουν πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, ο καθένας το εκφράζει με τον τρόπο που το εκφράζει και από εκεί και πέρα παραμένω σιωπηλός». Η κόρη του, ωστόσο, Αίθρα, ξέσπασε έντονα μέσα από τα social media της για το συγκεκριμένο θέμα - δείτε εδώ την ανάρτησή της.

Για τη Ζωή Λάσκαρη, δήλωσε: «Ήταν μια υπέροχη και μοναδική παρουσία. Ήταν μια πραγματικά μοναδική και υπέροχη εμπειρία, με τα πάνω και τα κάτω. Με τις μπουνάτσες και τις φουρτούνες. Αλλά ότι διήρκεσε 41 χρόνια ολόκληρα αποδεικνύει νομίζω ότι πράγματι υπήρξε ένας πολύ ισχυρός και ουσιαστικός δεσμός μεταξύ μας. Και οι δύο κρατήσαμε τη σχέση, αλλά αν ήταν να ξεχωρίσω κάποιον, θα έλεγα η Ζωή. Σε οποιεσδήποτε κρίσεις είχαμε η Ζωή ήταν εκείνη που ξεπέρναγε το πρόβλημα. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στον χωρισμό».

Όσον αφορά στον ξυλοδαρμό της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, ανέφερε: «Δεν μπορώ κι εγώ από το να καταδικάσω αυτόν τον άγριο ξυλοδαρμό και αυτή τη συμπεριφορά από έναν συνάδελφο. Είναι κάτι το οποίο με θλίβει και με εξοργίζει. Από την άλλη πλευρά, έχω μία άποψη, η οποία δεν ξέρω αν νομικά είναι σωστή, θα το κρίνουν οι καθηγητές του ποινικού ή οι συνάδελφοί μου, αλλά η δική μου θέση είναι ότι η δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του, δεν ήταν η σωστή. Ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, που είναι κακούργημα.

Πιστεύω ότι η σωστή δίωξη θα ήταν επικίνδυνη σωματική βλάβη, που δεν είναι κακούργημα, είναι πλημμέλημα. Είναι μεγάλη η διαφορά το ένα από το άλλο και νομίζω ότι εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ιατροδικαστική έκθεση και τα ευρήματα τα οποία είχε αυτός ο εντελώς αδικαιολόγητος ξυλοδαρμός, δεν συμπληρώνουν τις προϋποθέσεις, δηλαδή του αδικήματος για το οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη. Προσωπική σχέση δεν έχω με τον κύριο Λύτρα. Μία τυπική επαγγελματική σχέση».