Γιώργος Κιμούλης: Άδειο το θέατρο στην παράστασή του (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Κιμούλης βρίσκεται ακόμα σε δικαστική διαμάχη με την Ζέτα Δούκα, την Δώρα Χρυσικού και όχι μόνο - δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη σχετικά με αυτή, ωστόσο έχει επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του και τον χειμώνα πραγματοποίησε τη θεατρική παράσταση «Σπασμένη Στάμνα», σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, με το θέατρο να γεμίζει κάθε φορά, κάτι που είχε σχολιαστεί έντονα τότε.

Ο ίδιος, λοιπόν, αποφάσισε για τον λόγο αυτό να πραγματοποιήσει και καλοκαιρινή περιοδεία. Ξεκίνησε από το Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 3 Ιουλίου, ωστόσο ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε κατά τον ίδιο τρόπο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το μεγαλύτερο μέρος του χώρου ήταν άδειο.

Για ποιο λόγο ήταν άδειο το θέατρο στην παράσταση του Γιώργου Κιμούλη

Εξασφάλισαν, μάλιστα, και πλάνα από το θέατρο, που φαίνεται πως μόνο το 1/4 είναι γεμάτο. Αυτό, βέβαια, ανέφεραν στον αέρα πως δεν έχει να κάνει με τα νομικά θέματα και τις αντιδικίες στις οποίες εμπλέκεται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αποτρεπτικό παράγοντα έπαιξαν οι υψηλές θερμοκρασίες της χθεσινής ημέρας.

Δείτε επίσης: Σε πλειστηριασμό το διαμέρισμα του Γιώργου Κιμούλη που κληρονόμησε από τη μητέρα του - Όλη η αλήθεια για την οικονομική του κατάσταση

Το ίδιο είχε συμβεί και στην πρεμιέρα σε θέατρο της Καλαμάτας με την παράσταση "Ο θεός της σφαγής", τον Δεκέμβρη, όπου σε μετάφραση, σκηνοθεσία, αλλά στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο γνωστός ηθοποιός. Η αίθουσα γέμισε κατά το ήμισυ, αλλά είναι ένας πολύ μεγάλος χώρος, ο οποίος αποτελείται από 650 θέσεις. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι δε συνηθίζεται να ανεβαίνουν παραστάσεις, είναι πολύ πιθανό να μην είχε την προσδοκώμενη προσέλευση.