Άννα Βίσση: Διέκοψε τη συναυλία της στην Πάτρα - «Προχωρήστε γρήγορα!»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Άννα Βίσση πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και τις προάλλες βρέθηκε στην Πάτρα με χιλιάδες κόσμο να γεμίζει το στάδιο για να την παρακολουθήσει, να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί της τα κομμάτια της. Χρειάστηκε, όμως, να διακόψει το live show της κάποια στιγμή, καθώς ανησύχησε με αυτό που αντίκρισε όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Την ώρα που τραγουδούσε, συγκεκριμένα, είδε πως μία κοπέλα από το κοινό λιποθύμησε και έτσι σταμάτησε τη μουσική και από το μικρόφωνο φώναξε βοήθεια από τους διασώστες και τους καθοδηγούσε ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο. Λίγο αργότερα την ενημέρωσαν από το πλήθος πως άλλη μία νεαρή έχασε τις αισθήσεις της και η ίδια περίμενε μέχρι να σιγουρευτεί πως όλοι ήταν καλά πριν συνεχίσει το πρόγραμμά της.

Δείτε επίσης: Όνειρο η βίλα της στην Εκάλη - Διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, μποστάνι, μέχρι και γήπεδο τέννις

Η αντίδραση της Άννας Βίσση για τις λιποθυμίες στη συναυλία της στην Πάτρα

«Προχωρήστε γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα! Ευθεία και προς τα αριστερά πηγαίνετε. Τρέχουμε παιδιά. Μπράβο! Ευχαριστούμε. Πώς το βλέπετε το παιδί; Εντάξει είναι; Κι εκεί παιδιά!», ακούγεται να λέει στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως λόγω της ζέστης τα δύο κορίτσια αισθάνθηκαν αυτή την αδιαθεσία, ωστόσο λίγο μετά συνήλθαν, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Κορμί-«φωτιά» με μαγιό στα 66 της! Έτσι είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα