Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στο δρόμο μου λένε "έγινες σαν ελέφαντας"! Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, δεν ξέρει τι σημαίνει»

«Δεν είμαι όπως όταν ήμουν 25 χρονών και ζύγιζα 75 κιλά. Ζυγίζω τα διπλάσια πια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Στο δρόμο μου λένε

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και για την προσωπική του ζωή. Αφού λοιπόν αναφέρθηκε στο μεγάλο παράπονο που έχει για την Ελένη Μενεγάκη, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες και τα σχόλια που βιώνει για τα κιλά του.

Όπως είπε έχει δώσει έναν δύσκολο αγώνα για να αδυνατίσει, παίρνοντας μέχρι και φάρμακο που του έκανε κακό αφού είχε πολλές παρενέργειες. Όπως έχει αποκαλύψει είχε κοντέψει να είναι επιθετικός και απέναντι στην σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου.

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα κιλά του

«Πριν από λίγες ημέρες, έμαθα ότι αποσύρθηκε από τον ΕΟΦ αυτό το φάρμακο που έπαιρνα και στέλνω ένα εξώδικο για το τι συνέβη με αυτό το φάρμακο σε μένα. Με το φάρμακο αυτό, θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους. Ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά γιατί στο φάρμακο αυτό αναγραφόντουσαν οι παρενέργειες. Μπήκα μέσα σε ένα γεμάτο ραδιόφωνο με κόσμο και άρχισα να σπρώχνω. Είναι ένας αγώνας για να βοηθήσω τον κόσμο.

Δεν ξέρεις πόσος κόσμος παιδεύεται με τα κιλά. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχει που κάνω αυτή την εκπομπή, που περπατάω, ανεβαίνω κατεβαίνω στα κατσάβραχα με αυτά τα κιλά. Δεν είμαι όπως όταν ήμουν 25 χρονών και ζύγιζα 75 κιλά. Ζυγίζω τα διπλάσια πια. Πονάω πολύ και είμαι έτσι σήμερα γιατί κάνω μια νέα προσπάθεια και το στομάχι μου είναι χάλια. Θέλω να στείλω την συμπαράστασή μου σε όλους τους ανθρώπους που έχουν κιλά. Να τους σέβονται

Ο κόσμος είναι αυθάδεις στον δρόμο, μου λένε "Αρναούτογλου πώς έγινες έτσι, έγινες σαν ελέφαντας". Βλέπουν γυναίκες με παραπάνω κιλά και γελάνε και τις κοροϊδεύουν, δεν καταλαβαίνουν τι πόνο δίνουν. Εάν ήξερα θα αφιέρωνα τη ζωή μου στο πώς θα βοηθήσω ανθρώπους να χάσουν κιλά για να ξαναδώ το χαμόγελό τους. Νομίζω πως ναι, είχα αυτοκτονικές τάσεις όταν έπαιρνα το φάρμακο. Μου έχει αφήσει κουσούρι αυτή η ιστορία. Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, γιατί εγώ είμαι παχύσαρκος, δεν ξέρει τι σημαίνει. Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τα κιλά και δεν έχουν πρόβλημα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.