Άρης Σοϊλέδης: Άφησε πίσω την σύντροφό του και μιλούσε στις κάμερες - Η αντίδρασή της μπροστά σε όλους

Στα σοκάκια της Μυκόνου για ακόμα μια φορά το ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: Άφησε πίσω την σύντροφό του και μιλούσε στις κάμερες - Η αντίδρασή της μπροστά σε όλους

Παρά το γεγονός πως στα social media δείχνουν πως ο έρωτάς τους είναι μεγάλος με κοινές αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές τους διακοπές κι όχι μόνο (δείτε εδώ μια τρυφερή τους κοινή ανάρτηση), μπροστά στις κάμερες φαίνεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμοι να εμφανιστούν μαζί. Ο λόγος φυσικά για τον Άρη Σοϊλέδη και τη νέα του σύντροφο, Μαριλίνα Κυπαρίσση, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στη Μύκονο για τις δουλειές τους.

Η κάμερα του Mykonos Live τσάκωσε το ζευγάρι στα γνωστά Ματογιάννια, σε νυχτερινή τους έξοδο και κατέγραψε τον πρώην παίκτη του Survivor σε αρκετά άβολη στιγμή. Ήταν ολοφάνερο πως δεν ήθελε να μιλήσει στις κάμερες αλλά παρ'όλα αυτά απάντησε σε λίγες ερωτήσεις, αφήνοντας πίσω την σύντροφό του που προσπαθούσε να τους ακολουθήσει με γρήγορο βηματισμό κι όταν συνειδητοποίησε πως ο σύντροφός της αισθάνεται άβολα πήγε μπροστά στην κάμερα, τον τράβηξε διακριτικά προς το μέρος της, χαιρέτησε και τον πήρε να φύγουν από ένα στενάκι γλιτώνοντάς τον έτσι από την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν.

Σοϊλέδης και Κυπαρίσση μες' της Μυκόνου τα στενά

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαριλίνα Κυπαρίσση εργάζεται στην υποδοχή γνωστού μπαρ στα Ματογιάννια, οπότε ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει έναν σοβαρό λόγο να βρίσκεται στο νησί, φέτος το καλοκαίρι την ίδια ώρα που η πρώην σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, στα διαλείμματα από τα επαγγελματικά της - κυρίως τα Σαββατοκύριακα - κάνει μίνι εξορμήσεις με το νέο της σύντροφο που δεν είναι άλλος από τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνη του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα!

Δείτε εδώ: Γιώργος Λιάγκας: «Βγήκαν κάτι φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για το ταξίδι στον Πόρο με την Αντωνά