Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Θέλω να το σταματήσω εδώ» - Η αντίδρασή του για τη φωτογραφία του Μαζωνάκη με τα "καρφιά" για εκείνον και την αδερφή του

Η απάντηση για τη δικαστική διαμάχη με την σύντροφό του, Βάσω

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Θέλω να το σταματήσω εδώ» - Η αντίδρασή του για τη φωτογραφία του Μαζωνάκη με τα

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, συνάντησε τον Δημήτρη Μακρυνιώτη έξω από το στούντιο της ΕΡΤ όπου εργάζεται, και κατέγραψε τις δηλώσεις που έκανε για την δικαστική διαμάχη που "τρέχει" ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω, η οποία είναι σύντροφός του.

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής στο Super Κατερίνα, όπου εξηγούσε τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα στην οικογένειά τους - δείτε εδώ την εξομολόγησή του, ενώ αρχικά είχε προσπαθήσει να αποφύγει τις κάμερες, αυτή τη φορά επέλεξε να απαντήσει, δηλώνοντας πως δεν παίρνει μέρος σε ό,τι έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακρυνιώτη για τη συνέντευξη και την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη

«Τέλος από το Στούντιο 4, τελευταία μέρα σήμερα. Του χρόνου πάλι. Δόξα τον Θεό ήταν όλα καλά. Πρώτα απ' όλα είχαμε όλοι την υγεία μας, δουλειά αρκετή. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται κάτι άλλο οι άνθρωποι. Αγάπη, δουλειά και υγεία. Είμαι ευλογημένος για την συνεργασία μας, δώσαμε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, χαρά μου», είπε αρχικά για τα τηλεοπτικά του βήματα.

Και όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την καλή του και τον αδερφό της, σημείωσε: «Δεν θα ήθελα να δώσω κάποιο σχόλιο, να πω κάτι. Αφήνω τους εμπλεκόμενους να τα βρούνε μεταξύ τους». Όσον αφορά στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης όλο νόημα με τα αρχικά τους, απάντησε: «Δεν ξέρω κάτι, δούλευα» και όταν ρωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει μαζί του, αντέδρασε έντονα και δήλωσε: «Θέλω να το σταματήσω εδώ. Ευχαριστώ».