Σία Κοσιώνη & Κώστας Μπακογιάννης: "Καρφωμένος" στην αγκαλιά του πατέρα του ο μικρός Δήμος - Η σπάνια οικογενειακή τους έξοδος

Διαφορετική η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης σπάνια πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, αλλά όποτε το κάνουν τραβούν όλα τα βλέμματα προς το μέρος τους. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr πρόσφατα τους τσάκωσε στο θέατρο Άλσος όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή και μαζί τους είχαν και τον γιο τους, Δήμο.

Δέχθηκαν να ποζάρουν στην κάμερα, χαμογελαστοί, με τον μικρό να είναι "καρφωμένος" στην αγκαλιά του πατέρα του. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε μία διαφορετική εμφάνιση, χωρίς τα αυστηρά κοστούμια που φοράει στο κανάλι, με ένα μαύρο φόρεμα, τακούνια και μία εσάρπα με ανοιχτόχρωμα σχέδια, ενώ ο πρώην δήμαρχος Αθηνών είχε επιλέξει χακί παντελόνι και ίδιο χρώμα παπούτσια, με λευκό πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Μου είχε κάτσει στραβά, στην πρώτη μας επαφή ήμουν άδικα εριστική μαζί του»

Η σπάνια οικογενειακή εμφάνιση του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη με τον γιο τους

Εκείνη είχε κάνει μπούκλες τα μαλλιά της και είχε βαφτεί σε γήινους τόνους. Οι τρεις τους παρακολούθησαν το έργο με απόλυτη προσήλωση και απόλαυσαν αυτή την όμορφη οικογενειακή τους στιγμή, χωρίς να ενδιαφέρονται για τον κόσμο που μπορεί να τους κοιτούσε.

Δείτε επίσης: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο με τον Κώστα Μπακογιάννη - Ο φακός τους ''τσάκωσε'' σε πολύ καλή διάθεση

Σία Κοσιώνη Μπακογιάννης Δήμος

Κοσιώνη Μπακογιάννης Δήμος Θέατρο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Σία Κοσιώνη στην εκπομπή Μαμά-δες, εξομολογήθηκε για τον Δήμο και τη μητρότητα: «Ο γιος μου είναι 6,5 χρονών. Τώρα πάμε πρώτη δημοτικού. Αυτά τα χρόνια ήταν γεμάτα και σε πολλές φάσεις απαιτητικά, σίγουρα ήταν τα πιο ενδιαφέροντα χρόνια της ζωής μου. Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ με τα μωρουδιακά χρόνια, τη βρεφική φάση του παιδιού. Δεν μπορώ να πω ότι το είχα και πάρα πολύ. Θέλω να σου πω ότι όταν γεννήθηκε το παιδί δεν είχα προλάβει καν να μάθω, πως θα αλλάζω πάνα, με τρόμαζε. Γέννησα νωρίτερα, οπότε δεν είχα προλάβει να ενημερωθώ και να μου δείξουν.

Γέννησα με το που μπήκα στον 9ο μήνα και όλο αυτό μου ήρθε κάπως απότομο. Θεωρώ ότι δεν είμαι και καλή σε αυτό. Θεωρώ ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι γονιών, υπάρχουν γονείς που είναι πολύ καλοί σε αυτή τη μωρουδίστκη φάση. Ένιωθα λίγο άγαρμπη, ότι θα μου πέσει το μωρό, ότι θα του κάνω κακό. Σιγά σιγά έμαθα αλλά στην αρχή τρόμαζα πάρα πολύ».