Χριστίνα Μάνη: Παράτησε εντελώς την υποκριτική - Η ζωή στο Λος Άντζελες, ο σύζυγός της και το επάγγελμά της

Η εξομολόγησή της στο The 2night Show

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μάνη: Παράτησε εντελώς την υποκριτική - Η ζωή στο Λος Άντζελες, ο σύζυγός της και το επάγγελμά της

Στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου, πέρα από την Κόνι Μεταξά, η οποία απάντησε ξεκάθαρα σχετικά με όσα ακούγονται για τον χωρισμό της με τον Μάριο Καπότση - δείτε εδώ, βρέθηκε και η Χριστίνα Μάνη, η οποία από ηθοποιός αποφάσισε να γίνει πιανίστρια. Πιο συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που πήρε αυτή την απόφαση και τι συνέβαινε όσο καιρό περνούσε από οντισιόν για τους ρόλους της.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μάνη

«Άκουσα και πολλά όχι, αλλά άκουσα και πολλά ναι. Δεν μου άρεσαν όμως οι ρόλοι που μου έδιναν λόγω της εμφάνισης μου. Με θεωρούσαν ωραία κοπέλα και θα μου έδιναν έναν ρόλο για μια σέξι κοπέλα, της διπλανής πόρτας, δυο σελιδούλες, "μελέτησε το και έλα να το κάνεις". Δεν με γέμιζε αυτό, αλήθεια σου το λέω.

Δηλαδή έχοντας έρθει από το Λονδίνο και έχοντας σπουδάσει θέατρο, το οποίο με μάγευε, το να πάω μετά στο Λος Άντζελες και να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες δεν μου έλεγε κάτι. Σε κάποια φάση λέω στο βοηθό ατζέντη "Λούπε τέλος, δεν θέλω να μου ξαναστείλεις οντισιόν τον σέξι ρόλο είτε είναι για κάποια σειρά στο HBO είτε εδώ είτε εκεί. Δεν με ενδιαφέρει πια". Και επειδή όλα τα χρόνια στο Λος Άντζελες ένιωθα και αυτές τις νότες μοναξιάς, έγραφα μουσική στο σπίτι μου, μόνη μου.

Αυτό είναι έμφυτο. Παίζω πιάνο από τεσσάρων χρονών και είναι κάτι το οποίο δεν το σταμάτησα ποτέ. Πάντα μελετάω για ώρες στο πιάνο, απλά δεν ήταν το επάγγελμα μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω να έπαιζα σε κάποιο σίριαλ. Ποτέ μη λες ποτέ και ο άντρας μου αυτό θα μου έλεγε, "μη κλείνεις πόρτες", αλλά πραγματικά ο χώρος αυτός δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχω ρίξει "χ" σε μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή. Δεν μου άρεσε και ο ρόλος θα μου πεις... Δεν ξέρω», επισήμανε στη συνέχεια.