Μαρίνα Σάττι: Χαμός με την εμφάνιση της Έφης Θώδη στη συναυλία της - «Νομίζουν ότι θα σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας»

«Καλύτερο κι από φιλί Βίσση-Βανδή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Χαμός με την εμφάνιση της Έφης Θώδη στη συναυλία της - «Νομίζουν ότι θα σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας»

Η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε, το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου, μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα και ένα τεράστιο πλήθος κόσμου γέμισε τον χώρο και ζητωκραύγαζε κάτω από τη σκηνή για εκείνη. Είναι μία τραγουδίστρια που της αρέσει να εκπλήσσει το κοινό της, επομένως σε κάθε live της επιλέγει να κάνει και κάτι διαφορετικό.

Στο προηγούμενο, για παράδειγμα, παρουσίασε τον Λευτέρη Πανταζή και τραγούδησε μαζί του, ενώ χθες τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίστηκε δίπλα της η Έφη Θώδη. Η τελευταία είχε σχολιάσει αρνητικά το τραγούδι με το οποίο η πρώτη συμμετείχε στην Eurovision, διότι η 37χρονη είχε πει πως είχε στοιχεία από το κομμάτι "Γλύκα γλύκα" αναφέροντας ως ερμηνεύτρια του την Κέλλυ Κελεκίδου και όχι εκείνη - δείτε εδώ το ξέσπασμά της.

Η εμφάνιση της Έφης Θώδη στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι

Φαινόταν, λοιπόν, πως η σχέση των δύο γυναικών δεν ήταν και η καλύτερη, όμως αυτό διαψεύσθηκε και επίσημα μετά από αυτή την συναυλία. Λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή, μάλιστα, η Έφη Θώδη, αντάλλαξαν μεταξύ τους τα πιο όμορφα λόγια, με την Μαρίνα Σάττι να τονίζει πως όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να της κάνουν να τσακωθούν και να της απομακρύνουν, δεν θα τα καταφέρουν.

«Νομίζουν ότι θα σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι και εκείνη επισήμανε: «Όχι, είσαι καταπληκτική! Μαρίνα Σάττι σ' αγαπώ». «Σας ευχαριστούμε για όλα και σας αγαπάμε πάρα πολύ», κατέληξε η πρώτη και την αποχαιρέτησαν όλοι με ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάτι: "Λύγισε" σε συναυλία της - «Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε έρθει ο μπαμπάς μου, η γυναίκα του και...»

Διάφορα βίντεο από την μουσική αυτή συνύπαρξη δημοσιεύθηκαν στα social media και έγιναν viral, με τον κόσμο να σχολιάσει πως αυτό που αντίκρισαν ήταν καλύτερο και από το φιλί Βίσση - Βανδή.