Happy Day: Ανακοινώθηκαν τα γεννητούρια στον αέρα του ALPHA - Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για το φύλο του μωρού

Γνωστός δημοσιογράφος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Happy Day: Ανακοινώθηκαν τα γεννητούρια στον αέρα του ALPHA - Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για το φύλο του μωρού

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου - δείτε εδώ τι ακούστηκε για το όνομα που θα πάρει, ανακοινώθηκε άλλη μία γέννα στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, συγκεκριμένα, πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια του προγράμματος και δήλωσε πως συνεργάτης της και γνωστός δημοσιογράφος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Η ανακοίνωση στο Happy Day για τον δημοσιογράφο που απέκτησε το πρώτο του παιδί

«Θέλω να πω σε έναν φίλο - συνάδελφο, να του ζήσει! Στον Αλέξανδρο Κατσαρίδη που χθες το απόγευμα έφερε στον κόσμο με τη γυναίκα του ένα αγοράκι. Ένα κουκλί παιδιά, δεν υπάρχει! Ήταν με τον αδερφό μου, τα έχω μάθει από πρώτο χέρι», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τη σειρά της, έστειλε τις ευχές της και αναφέρθηκε και στο ζώδιο και τα χαρακτηριστικά του μωρού: «Να σας ζήσει παιδιά! Ευτυχισμένες στιγμές. Καρκινάκι, γλυκούλι... Συναισθηματικοί, της οικογένειας, ωραία άνθρωποι. Ο άντρας μου είναι...».

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - «Γεννάει τον άλλο μήνα! Ω ρε τι έχει να γίνει! Χαμός!»