Φαίη Σκορδά: Αμήχανη στο gate - Το περιστατικό με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά στο αεροδρόμιο πριν πετάξουν για Μύκονο

Τι ακριβώς συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
25-04-2017 Ελ.Βενιζέλος.Φαίη Σκορδά Φαίη Σκορδά/NDP
25-04-2017 Ελ.Βενιζέλος.Φαίη Σκορδά Φαίη Σκορδά/NDP

Κι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της φρεσκοχωρισμένης Μαρίας Αντωνά και κάθε Σαββατοκύριακο κάνουν μίνι αποδράσεις σε νησάκια, έτσι και η Φαίη Σκορδά, πρώην σύζυγος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ακούγεται πως βρίσκεται στην αρχή ενός νέου ειδυλλίου με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media (δείτε την εδώ) η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τον επιχειρηματία, κι όχι απλά βρέθηκαν εκεί, για την ακρίβεια ταξίδεψαν μαζί.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz;

Φαίη Σκορδά Γιώργος Μπαρμπαλιάς
Φωτογραφίες αρχείου NDP

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς πέταξαν για Μύκονο το απόγευμα της Παρασκευής με πτήση της Aegean. Η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής φορώντας ένα λευκό παντελόνι ένα άσπρο μπλουζάκι κάτι μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρα σανδάλια. Λίγα λεπτά νωρίτερα το όνομά της, μάλιστα, είχε ακουστεί από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου (και μάλιστα λάθος τονισμένο αφού την αποκάλεσαν Σοφία Σκόρδα). Τελικά υπήρξε καθυστέρηση περίπου μίας ώρας και η ίδια βολεύτηκε σε μια θέση κοντά στο gate ενώ δίπλα της κάθισε ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Διαζευγμένος από γνωστή κυρία - Ποιος είναι ο νέος φημολογούμενος σύντροφος της Φαίης Σκορδά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας σημειώνεται ότι στην ίδια πτήση ήταν και η Δούκισσα Νομικού η οποία όμως περίμενε στην άλλη πλευρά της αίθουσας αναμονής. Όσο για τον επιχειρηματία... δεν κούνησε ρούπι από το πλευρό της Φαίης Σκορδά με την οποία μιλούσε συνεχώς χαμηλόφωνα.

Φυσικά η παρουσιάστρια τράβηξε τα βλέμματα και κάποια στιγμή μάλιστα φάνηκε να νιώθει αμήχανα αφού έπαιζε συνεχώς με τα μαλλιά της, τα οποία αρκετές φορές τα έβαλε και μπροστά στο πρόσωπό της ενώ δεν έβγαλε καθόλου τα μαύρα γυαλιά που φορούσε.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε ότι είμαι...» - "Έσπασε" τη σιωπή της για τον Γιώργο Μπαρμπαλιά