Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμωνας Κουρής: Η φιλία τους έγινε έρωτας - «Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που...»

Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση τους και η αποκάλυψη για τα προβλήματα πίσω από τις κάμερες στους Παγιδευμένους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμωνας Κουρής: Η φιλία τους έγινε έρωτας - «Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που...»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, κατά την οποία μίλησε και για τον σύντροφό της, Κίμωνα Κουρή, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, που έκανε φινάλε την Τρίτη 2/7 - δείτε εδώ το "αντίο" της, και έπαιζαν το ζευγάρι.

Αποκάλυψε πως οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από όταν σπούδαζαν ακόμα, και ο έρωτάς τους γεννήθηκε μέσα από την φιλία τους. Μίλησε και για την συνεργασία τους και πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν, απαντώντας εάν θα το έκανε ξανά.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

«Έχω αντιμετωπίσει την απώλεια και το τραύμα στη ζωή μου, αλλά ευτυχώς είχαν έναν σχετικά ομαλό κύκλο ζωής. Έχω χάσει γιαγιά, παππού, δηλαδή αυτό εννοώ σε έναν λογικό κύκλο ζωής. Η μία γιαγιά ήταν μαμά, ήταν η γιαγιά που με μεγάλωσε», εξομολογήθηκε για κάποιες δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε.

«Όσον αφορά στα θέματα που έχουν ακουστεί πως υπήρχαν πίσω από τις κάμερες στους Παγιδευμένους, που οδήγησαν στη ρήξη Φεντόρουφ και Λαγούτη με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, επισήμανε: «Εμένα τα δικά μου γυρίσματα περιορίζονταν σε πολύ συγκεκριμένες ιστορίες, η συναναστροφή μου ήταν με λιγότερους ηθοποιούς απ' ότι θα ήθελα. Αλλά εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που ήμουν στους Παγιδευμένους. Νιώθω ότι πήρα πάρα πολλά από αυτή τη δουλειά. Αυτό κρατάω. Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν πηγαίνουν καλά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν στον βαθμό που να μου "μαυρίσει" την εμπειρία μου από το σίριαλ».

«Έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανόνας, αν είναι κακό να δουλεύεις μαζί με τον σύντροφό σου. Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των εκάστοτε συντρόφων. Στη δική μου περίπτωση, για μένα είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα. Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε. Δεν είναι αυτοσκοπός μου αυτό, προφανώς. Με τον Κίμωνα ήμασταν συμφοιτητές στο Κρατικό. Περάσαμε και γνωριστήκαμε στο ασανσέρ. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα στη σχολή. Ήμασταν φίλοι όλα αυτά τα χρόνια», εξομολογήθηκε για την συνεργασία και την σχέση με τον σύντροφό της.