Δέσποινα Μοιραράκη: Ατύχημα με το αυτοκίνητό της - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ανησυχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Μοιραάκη είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό της την Τετάρτη 3/7 με τη γνωστή παρουσιάστρια να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που της προκάλεσε το ατύχημα.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Μοιραράκη: Με χαλιά στρωμένα μέχρι και στο γρασίδι, πισίνα και εσωτερική μαρμάρινη σκάλα - Φωτογραφίες από το σπίτι της στη Γλυφάδα

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Δέσποινα Μοιραράκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν αναφέρεται, πως η γυναίκα χτύπησε έξω από το στούντιο της εκπομπής Cash or trash που η ίδια παρουσιάζει. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή η Δέσποινα Μοιραράκη υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς υπάρχει ανησυχία πως υπέστη διάσειση μετά το ατύχημά της.

Δέσποινα Μοιραράκη - Νοσοκομείο - Ατύχημα

Η Δέσποινα Μοιραράκη στις 15/3/24 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μιλώντας για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια, προχωρώντας σε παραπάνω αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή μετά τον χαμό του.

«Φτάνουμε σχεδόν τα δύο χρόνια από τον χαμό του συζύγου μου. Αυτή η απώλεια ποτέ δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέματα. Μου λείπει η φυσική του παρουσία, μου λείπει αυτό το νοιάξιμο, η φροντίδα του, η αγκαλιά του, η προστασία του. Δεν θέλω να είμαι μόνη μου», είπε αρχικά για τον άντρα που έχασε.

Και επισήμανε: «Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού. Θα σου πω τι συμβαίνει. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται. Ο Γιάννης, εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν δείλιασε, είχε αυτοπεποίθηση, είχε έρθει και με άρπαξε. Αυτός, λοιπόν, που θα έρθει στη ζωή μου, πρέπει να με αρπάξει, να με διεκδικήσει, να μη σκεφτεί ή φοβηθεί ότι είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη. Στη ζωή μου είμαι πολύ απλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Δεν είμαι αρνητική. Αυτά όλα μόνο ο Θεός τα ξέρει.

«Τα παιδιά μου θέλουν να φτιάξουν τη ζωή μου. Και ο μεγάλος μου γιος και ο μικρός μου είπαν "μαμά μας, η ζωή σου ανήκει"», κατέληξε (δείτε εδώ το βίντεο).