Ελένη Φουρέιρα: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Γιατί δεν πήγε στην απονομή δίσκου του

«Ήταν φοβερό που εκείνη την στιγμή δεν αντέδρασα καθόλου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο, η οποία δημοσιεύτηκε στο Youtube το απόγευμα της Τετάρτης 3/7.

Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία μίλησε η τραγουδίστρια είδαμε να θίγεται και η σχέση της με το Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς η Ελένη Φουρέιρα απουσίαζε από την απονομή του δίσκου του. Οι φήμες μάλιστα έκαναν λόγο για τσακωμό μεταξύ των δύο καλλιτεχνών με τη Φουρέιρα να ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης: Κόντρα ανάμεσα σε Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνο Αργυρό; - Το σχόλιο κάτω από ανάρτηση του που ξεκίνησε τις φήμες

Ο λόγος που η Ελένη Φουρέρα δεν πήγε στην απονομή δίσκου του Αργυρού

«Πριν από ένα μήνα με χτύπησε ο γιος μου κατά λάθος στο μάτι, ήμουν καλεσμένη στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν πήγα. Μια μέρα πριν, με χτύπησε κατά λάθος με το χέρι του και το μάτι μου είχε πρηστεί. Ήταν φοβερό, ότι τη στιγμή εκείνη δεν αντέδρασα καθόλου. Λέω κοίτα να δεις πως να διαχειριστείς μια κατάσταση σαν να μην συνέβη τίποτα και πριν από αυτόν μπορεί να είχα πάθει αμόκ, αλλά έγινε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η Ελένη Φουρέιρα..

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της και το πως βιώνει την καθημερινότητα μαζί του: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι όπως είμαι τώρα. Βέβαια, δεν μπορώ να είμαι ήρεμη με ένα παιδί 16 μηνών. Με τρέχει, δεν κοιμάμαι, έχει αποφασίσει να με φτάνει στα όρια. Μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο έντονα και αληθινά συναισθήματα, όσο και να με τρέχει γιατί είναι ένα παιδί, που έχει πολλή ενέργεια, έχει φοβερή αντίληψη, οπότε και το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του. Όποτε θέλει κοιμάται, όποτε θέλει σηκώνεται, έχει φουλ ενέργεια αλλά χαίρομαι που έχω ένα παιδί με ενέργεια, που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο».