Καλομοίρα: Ξεκαθαρίζει την παρεξηγημένη δήλωσή της - «Αν θες ηρεμία στο σπίτι, κάνε την κινέζα και τελειώνεις»

«Ειπώθηκαν πολλά για τη δήλωση μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλομοίρα: Ξεκαθαρίζει την παρεξηγημένη δήλωσή της - «Αν θες ηρεμία στο σπίτι, κάνε την κινέζα και τελειώνεις»

Η Καλομοίρα ήταν καλεσμένη την Τετάρτη 3/7 στο Πρωινό με την τραγουδίστρια να ξεκαθαρίζει όσα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της (δείτε εδώ) για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

Πιο συγκεκριμένα, η Καλομοίρα είχε τονίσει πως με σκοπό να διατηρήσει ισορροπίες και ηρεμία στην οικογένειά της, υπάρχουν στιγμές που κάνει την "Κινέζα". Η δήλωσή της αυτή είχε συζητηθεί έντονα και μάλιστα από μερικούς αρνητικά (δείτε εδώ). Μέσα από τη νέα αυτή συνέντευξη της Καλομοίρα την είδαμε να εξηγεί από που προέρχεται αυτή η νοοτροπία, που παρουσιάζει.

Δείτε επίσης: Καλομοίρα: «Δεν της μιλάω! Τρελάθηκα» - Το μοντέλο από την Ελλάδα που έστελνε μηνύματα στον σύζυγό της

Το ξεκαθάρισμα της Καλομοίρα για τη δήλωσή της περί απιστίας

«Ειπώθηκαν πολλά για τη δήλωση μου για την κωλοτούμπα και την Κινέζα. Δεν το εννοούσα στα σοβαρά, αλλά εντάξει δεν αξίζει να τσακωνόμαστε συνέχεια. Μια γυναίκα μπορεί να νιώθει πιο κάτω αν το κάνει, αλλά δεν είναι έτσι. Αν θες ηρεμία στο σπίτι, κάνε την κινέζα και τελειώνεις.

Όταν λέω να κάνεις την Κινέζα δεν λέω να μην είσαι ίση, αλλά για κάποια πράγματα αξίζει να τσακωθούμε; Ο Γιώργος είναι λίγο πιο απότομος, τα λέει πιο κάθετα, αλλά τώρα το έχω συνηθίσει. Εκεί κάνω την Κινέζα. Ο Γιώργος δεν ζηλεύει, όταν ανεβαίνω στη σκηνή με έντονα ρούχα, έχει αυτοπεποίθηση», είπε η Καλομοίρα.

Μετά το ξεκαθάρισμα αυτό της Καλομοίρα είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα να βγαίνει μπροστά και να την υπερασπίζεται λέγοντας: «Να είστε πάντα αγαπημένοι, να κάνετε τον Κινέζο, όλοι χρειάζεται καμία φορά να κάνουμε τον Κινέζο και μην μασάς, εδώ όλοι στην Ελλάδα είναι έξαλλοι και περιμένουν ένα μικρό λαθάκι ακόμα και λεκτικό για να την πέσουν. Μην μασάς, είσαι πολύ αγαπητή».