Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ντάνιελ Νούρκα: «Αξίζεις όλα τα βραβεία του κόσμου! Είσαι τόσο καλό παιδί;»

Τον εκθείασε στον αέρα του Στούντιο 4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε Ντάνιελ Νούρκα: «Αξίζεις όλα τα βραβεία του κόσμου! Είσαι τόσο καλό παιδί;»

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 3/7 στο Στούντιο 4 με τον νικητή του Survivor να μιλάει για την πολύ πρόσφατη κατάκτησή του, τη ζωή του πριν από το παιχνίδι και φυσικά για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην οικογένειά του.

Η αφιερωμένη στους γονείς του ατάκα του ηθοποιού τη βραδιά της νίκης ήταν ένας από τους λόγους, που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει συγκινηθεί με την προσωπικότητα του Ντάνιελ Νούρκα. Δημόσια λοιπόν, στον αέρα του Στούντιο 4 είδαμε την παρουσιάστρια να εκθειάζει τον Νούρκα για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Δείτε επίσης: Ντάνιελ Νούρκα: Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του - Όλη η αλήθεια για το παρελθόν του μεγάλου νικητή του Survivor 2024

Η ατάκα του Ντάνιελ Νούρκα που ενθουσίασε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχουμε ένα εξαιρετικό πλάσμα. Είσαι τόσο καλό παιδί ρε Ντάνιελ; Χαρήκαμε πάρα πολύ που κέρδισες το Survivor. Δεύτερον δεν είσαι με αυτήν την ιδιότητα ακριβώς του νικητή, γιατί δεν έχουμε καλέσει ποτέ κάποιον που να κέρδισε σε ένα παιχνίδι.

Έδωσες μια συνέντευξη που δεν την παρακολούθησα όλη, άκουσα όμως ένα μικρό απόσπασμα που είπες, οι πραγματικοί Survivors είναι οι γονείς μου και όχι εγώ και είπα ναι, αυτό το παιδί αξίζει όλα τα βραβεία του κόσμου», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Ντάνιελ Νούρκα απάντησε: «Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τον πατέρα μου να το σηκώσουμε μαζί, αλλά μετά λέω, άστο με τις κάμερες και θα το σηκώσω και θα το πω. Τους θαυμάζω τους γονείς μου, ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου. Τους θαυμάζω, γιατί υπό του μηδενός κατάφεραν και εντάχθηκαν σε μια κοινωνία, μας πρόσφερα ό,τι καλύτερο μπορούσαν».