Νίκος Οικονομόπουλος - Αναβάλλεται η 4/7 συναυλία του στην Αθήνα

Η επίσημη ανακοίνωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Νίκου Οικονομόπουλου έχει ξεκινήσει με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να κάνει στάσεις σε αγαπημένες του πόλεις ανά την Ελλάδα. Την Πέμπτη 4/7 είχε προγραμματιστεί η συναυλία του στην Αθήνα και στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Την Τετάρτη 3/4 ωστόσο με ανακοίνωση στα social media του Νίκου Οικονομόπουλου έγινε γνωστό, πως αναβάλλεται η αυριανή του εμφάνιση λόγω καιρικών συνθηκών. Η νέα ημερομηνία για την εμφάνιση του καλλιτέχνη προγραμματίστηκε για τις 6/7.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λαμπάτος: Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση ανθρωπιάς του Νίκου Οικονομόπουλου

Ο λόγος που αναβάλλεται η συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου

«Λόγω πρόβλεψης βροχοπτώσεων στην Αττική για αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου η sold out συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας μεταφέρεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Η ασφάλεια του κοινού είναι θέμα ύψιστης σημασίας για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του. Τα εισιτήρια της Πέμπτης ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Οι θεατές που δεν μπορούν να έρθουν την συγκεκριμένη ημερομηνία θα λάβουν email από την Ticket Services με πληροφορίες για τη διαδικασία ακύρωσης των εισιτηρίων και επιστροφής του αντιτίμου», αναγράφεται στην ανακοίνωση.

Νίκος Οικονομόπουλος - Συναυλία

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός αύριο, Πέμπτη 4/7 θα έχει ισχυρές βροχές και καταιγίδες:
α. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως νομοί Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής) καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (βορείως της Λέσβου).
β. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
γ. Στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια. Τα φαινόμενα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις, αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 31 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από αργά το βράδυ.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση.
  • Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.