Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν την κατάλαβε κανείς - Ινκόγκνιτο σε γνωστό κοσμικό νησί της Ελλάδας

Φωτογραφίες από τις διακοπές της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Britney Spiars
Instagram / Britney Spiars

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και, όπως πολλοί ακόμη ξένοι celebrities, αποφάσισε να κάνει διακοπές σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα νησιά της χώρας, στην Πάρο. Μπορεί να δημοσίευσε τώρα φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις βόλτες της σοκάκια, ωστόσο το ταξίδι της πραγματοποιήθηκε αρκετό καιρό πριν, χωρίς κανένας να το έχει πάρει χαμπάρι.

Όπως αποκάλυψε μέσα από την λεζάντα της ανάρτησης, επισκέφθηκε το νησί πριν από δύο μήνες και παρόλο που δεν ανέφερε σε ποιο μέρος βρέθηκε, οι Έλληνες γνωρίζουν πως πρόκειται για το Καφενείο της Μαριγώς στις Λεύκες. Μαγεύτηκε από το τοπίο και θέλησε να δείξει και στους ακόλουθούς της τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε.

Δείτε επίσης: «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ@......» - Το ασύλληπτο ξέσπασμα της Britney Spears ενάντια στην οικογένειά της

Η ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το ταξίδι της στην Πάρο

«Φωτογραφίες που έβγαλα από τις διακοπές μου στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Χώρισε πριν 9 μήνες, τώρα όμως οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο - Πως χώρισε την περιουσία πασίγνωστο το ζευγάρι της showbiz

Σε ένα μοναδικά καλαίσθητο σημείο συνάντησης της πόλης και πιο συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (8/8), πριν από ένα χρόνο, πέντε άντρες από διαφορετικούς χώρους για χαλαρό ποτό και γλυκό.

Στο Swell λοιπόν, μαγαζί comfort απόλαυσης, που σε κάνει να νιώθεις χαλαρά και ευχάριστα με minimal και ατμοσφαιρική διακόσμηση είδαμε μεταξύ άλλων προσώπων και τον personal trainer της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ο λόγος για τον Derek Degrazio, τον γοητευτικό ξανθό άνδρα, που κάθεται ακριβώς δίπλα (από τα αριστερά) στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Ιoannis Angelo. Στην παρέα ήταν επίσης ο επιχειρηματίας, James Provencher, o Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler Mcbeth.

Οι κύριοι, όπως βλέπουμε παρακάτω και αποκλειστικά σας μεταφέρει το Youweekly.gr, απόλαυσαν τη θέα, που προσφέρει το Swell, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και αντάλλαξαν απόψεις στην Αυγουστιάτικη, καλοκαιρινή Αθήνα.

Βritney Spears στυλίστας