Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο videoclip των Coldplay με τον Κώστα Φραγκολιά - Με τζιν σορτσάκι και πορτοκαλί παντοφλάκια στο Ηρώδειο

Οι αναρτήσεις τους από το μαγικό βράδυ τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Πριν από ένα περίπου μήνα οι Coldplay πραγματοποίησαν δύο συναυλίες στο ΟΑΚΑ, οι οποίες σίγουρα μείνουν αξέχαστες στον κόσμο. Μετά τις συναυλίες τους, όμως, έμειναν για κάποια 24ωρα ακόμα στην Αθήνα, ώστε να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για το videoclip που ετοιμάζουν στο Ηρώδειο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπεν Μορ.

Πραγματοποίησαν κάλεσμα σε όλο τον κόσμο γι' αυτό, η οποία έγραφε: «Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!»

Έτσι, λοιπόν, εκεί βρέθηκαν περίπου 2.500 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από τις κερκίδες), και όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε χθες, Τρίτη 2 Ιουλίου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά στο videoclip των Coldplay

«Τι εμπειρία… Ευχαριστούμε Coldplay», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα.

Ανάρτηση έκανε και ο Κώστας Φραγκολιάς στο δικό του προφίλ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αταίριαστοι, το μουσικό συγκρότημα δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου και έδωσε 3.00.000 ευρώ για να πραγματοποιηθεί το γύρισμα.