Μπρούνο Τσερέλα: Η δημόσια αποθέωση στην Αθηνά Οικονομάκου - Την παρομοίασε με καλλονή Λατίνα τραγουδίστρια κάτω από την ανάρτησή της

Με μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα η ηθοποιός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Ιταλία και πέρασε χρόνο με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, και την οικογένειά του (δείτε εδώ το ρομαντικό τους δείπνο), ωστόσο πλέον βρίσκεται πίσω στην Αθήνα, δίπλα στα παιδιά της, εκτελώντας και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις οι οποίες "τρέχουν" παράλληλα.

Το ζευγάρι, ωστόσο, βρίσκεται στα "μέλια" του και έτσι με κάθε ευκαιρία εκδηλώνουν την αγάπη τους και τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλο. Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου, όταν η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με τα μπούκλες στα μαλλιά, μίνι φόρεμα και τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα, ο καλός της έσπευσε να σχολιάσει αμέσως και να την αποθεώσει.

Το σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα κάτω από την νέα ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος μπασκετμπολίστας την παρομοίασε με την Shakira, την Λατίνα τραγουδίστρια η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά, είτε πάνω στη σκηνή είτε εκτός αυτής. Εκείνη δεν του έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο το σχόλιό του έχει συγκεντρώσει δεκάδες like από τους θαυμαστές της συντρόφου του.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Η κίνηση που λίγοι παρατήρησαν λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

«Elaaaaa Shakira», της έγραψε συγκεκριμένα.

Σχόλιο Τσερέλα σε ανάρτηση Οικονομάκου

Και δεν σταματάει εκεί... Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας πριν από λίγη ώρα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα με story ανέβασε ένα βίντεο όλο νόημα με ένα πολύ ερωτικό τραγούδι!

«Θα περιμένω για να κάνουμε μαζί όλο τον δρόμο που μου έχει απομείνει, μόνο με εσένα θέλω ότι έχει μείνει μόνο μαζί για όλα είμαστε ικανοί», ακούγεται να λέει το τραγούδι στο αμάξι της Αθηνάς και το βλέμμα της τα λέει ξεκάθαρα όλα...