Ελένη Μενεγάκη: «Αυτοί θα πάνε και για τρίτο!» - Η αποκάλυψη και οι ευχές για το δεύτερο παιδί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Φαίνεται ότι έχουν πολύ πάθος...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Αυτοί θα πάνε και για τρίτο!» - Η αποκάλυψη και οι ευχές για το δεύτερο παιδί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τις δικές της ευχές θέλησε να στείλει η Ελένη Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς πριν από μερικά 24ωρα η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι, που γεννήθηκε με καισαρική, περίπου 2.800 γραμμάρια.

Μόλις βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA, Ελένη, λοιπόν, πήρε τον λόγο και μίλησε για το ευχάριστο αυτό γεγονός, αποκαλύπτοντας κάποιες λεπτομέρειες για την σχέση του ζευγαριού και τον γάμο τους, κάνοντας μία αναφορά για... το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είδα την Κωνσταντίνα την περασμένη Παρασκευή, ήταν αυτό που λες...» - Η συνάντηση πριν τη γέννα και η αποκάλυψη για το 2ο μωρό

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για το 2ο μωρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Κλείνουμε εχθές την εκπομπή και βλέπω τα ευχάριστα της Κωνσταντίνας που έλεγε "μόλις γέννησε". Μπράβο το κορίτσι μας! Ακόμη έναν γιο! Μπράβο τους. Αυτοί θα πάνε και για τρίτο, τους βλέπω. Φαίνεται ότι έχουν πολύ πάθος και για οικογένεια εκτός από το δικό τους πάθος. Είναι ερωτευμένοι, παντρεύτηκαν από τρελό έρωτα. Έκανε δύο γιους, ο ένας θα μοιάσει σε εκείνη και ο άλλος στον σύζυγό της και ο επόμενος...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές σε Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο για την γέννηση του γιου τους - «Έπεσα έξω στις προβλέψεις»

Και πρόσθεσε για τα δικά της παιδιά αμέσως μετά: «Εμένα, τα τέσσερα μωρά μου ίδια δεν ήταν, σαν νεογέννητα. Σίγουρα δεν έμοιαζαν σε μένα μόλις γεννήθηκαν. Άσχετα που εγώ μέχρι το δεύτερο το βροντοφώναζα! Στο τρίτο, που μου έμοιαζε κιόλας λίγο, λέω ότι δεν ξαναμιλάω, κουράστηκα. Το τρίτο τώρα που είναι γυναικάρα, δυο μέτρα... Όταν γεννιόντουσαν δεν μου έμοιαζαν.

Δεν σας πίστευα πια μωρέ, γιατί μου κάνατε τα χατίρια. Ναι, όλοι σας. Στη γέννα πάνω με λυπόσασταν, σου λέει τόσα πέρασε αυτή, ήταν μέσα στην εκπομπή μέχρι την ώρα που γεννούσε, μην την ταράζουμε τώρα με τις ορμόνες».