Σάκης Ρουβάς: Διπλή χαρά στο σπίτι του με την Κάτια Ζυγούλη - «Άγγελέ μου...»

Η τρυφερή ερωτική εξομολόγηση και η σημαδιακή ημέρα για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κάτια Ζυγούλη σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου, έχει τα γενέθλιά της. Το ξανθό μοντέλο έγινε 46 και μαζί της γιορτάζει ολόκληρη η οικογένειά της. Ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς, μάλιστα, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια και έτσι δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια ζευγάρι, από το 2003, αν και παντρεύτηκαν μόλις το 2017, και ο τραγουδιστής, παρόλο που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν διστάζει να αναρτά στιγμές τους στα social media και να κάνει μικρές ερωτικές εξομολογήσεις για εκείνη, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και σχόλια κάθε φορά.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη

Στην ανάρτηση που έκανε ποζάρουν ξαπλωμένοι στον καναπέ του σπιτιού τους (δείτε εδώ το εσωτερικό του με το τζάκι, την πισίνα και το γυμναστήριο) και χαμογελούν στον φακό, εντελώς χαλαροί και γαλήνιοι. «Χρόνια πολλά άγγελε μου! Να γελάς, ν’ανθίζεις, να ονειρεύεσαι. Σ’αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και πλήθος διάσημων και μη έσπευσαν να ευχηθούν με την σειρά τους στα σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως σήμερα είναι διπλή η γιορτή στο σπίτι τους γιατί το ζευγάρι έχει επέτειο γάμου. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Εκάλη στις 3/7 πριν από 7 χρόνια, με το νυφικό της Κάτιας Ζυγούλη να κλέβει τις εντυπώσεις - δείτε το εδώ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος πριν από λίγο καιρό, αποκάλυψε για την απόφασή τους να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης: «Πέρασα διάφορα στάδια. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μήπως γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία».

«Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι είμαστε κι οι δύο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσω τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».