Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το "αντίο" στους Παγιδευμένους με φωτογραφία από τα γυρίσματα με το "μωρό" της

«Οι παγιδευμένοι ελευθερώθηκαν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το

Οι Παγιδευμένοι ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης 2/7 με το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1. Ήταν μια διασκευή της Τούρκικης Yargi. Στο ρόλο του Δημήτρη βρισκόταν ο Kaan Urgancioglu (γνωστός από την παλιότερη σειρά Kara Sevda). Στο πλευρό του είχε την Pınar Deniz η οποία είχε αποθεωθεί στην γειτονική χώρα για την ερμηνεία της.

Η σειρά Yargi ανήκει στους Kerem Catay και Sema Ergenekon και ξεκίνησε να προβάλλεται στην Τουρκία το 2021, με την δεύτερη σεζόν να έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ στον αέρα της Τουρκίας βγήκε και η τρίτη σεζόν. Στην Ελλάδα ωστόσο, δεν θα υπάρξει επόμενος κύκλος.

Τα δικαιώματα των Παγιδευμένων έχουν πωληθεί σε Χιλή, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Γεωργία, Ισραήλ, Λιθουανία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ισπανία κ.α.

Το "αντίο" της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στους Παγιδευμένους

Ένας ένας λοιπόν, οι ηθοποιοί αποχαιρετούν την σειρά Παγιδευμένοι, με αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram. Ανάμεσα τους και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες με το μωρό της ως Αγγελική.

«Οι παγιδευμένοι ελευθερώθηκαν! Και ο καθένας είχε το δικό του ευτυχισμένο τέλος!
Ακόμα και η Αγγελική… όσο ευτυχισμένο μπορούσε να είναι…

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα των παγιδευμένων μπροστά και πίσω από τις κάμερες! Και όλους εσάς για την αγάπη και τη στήριξη! Είστε υπέροχοι!
Τα λέμε σύντομα! Καλό καλοκαίρι!», έγραψε.

Δείτε επίσης: Έπεσαν unfollow ανάμεσα σε Λεβεντογιάννη με Φεντόρουφ και Λαγούτη μετά το τέλος των Παγιδευμένων - Οι τσακωμοί και η κρίσιμη σύσκεψη


Τι γράφτηκε στο twitter;

Στο twitter λοιπόν, επικράτησε πανζουρλισμός με το φινάλε που ο Δημήτρης τελικά δεν είχε πεθάνει αλλά είχε σκηνοθετήσει το θάνατό του για να μην πεθάνει η κόρη του Καρέλλη. Μάλιστα, οι τηλεθεατές "έλιωσαν" με τα πλάνα που έδειχναν τις δυο οικογένειες να παίζουν με τα δυο μωράκια.