Σπύρος Νικολαΐδης: Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες ξαπλωμένος σε κρεβάτι στο διάδρομο - Οι ανησυχητικές αναρτήσεις του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σπύρος Νικολαΐδης
Instagram / Σπύρος Νικολαΐδης

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός στο ελληνικό κοινό μέσα από τον ρόλο του κακού στη Γη της Ελιάς, αλλά και από την συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό Just The 2 of Us, εδώ και καιρό μένει στο Λος Άντζελες, καθώς κυνηγάει την καριέρα του ως μοντέλο. Αυτό σημαίνει πως προσέχει πολύ το σώμα του και την εμφάνισή του με σωστή διατροφή και γυμναστική.

Παρόλο που προσέχει πολύ όμως, συνέβη ένα ανησυχητικό γεγονός. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από κάποιες ώρες, βρίσκεται στο νοσοκομείο. Πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν πως είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για να πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να σιγουρευτούν πως είναι καλά.

Δείτε επίσης: «Ζούσα μία ζωή που δεν ήθελα» - Ο Σπύρος Νικολαΐδης εξομολογείται για την μάχη του με την κατάθλιψη

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Σπύρος Νικολαΐδης από το νοσοκομείο στο Λος Άντζελες

Στο πρώτο story που ανέβασε στο προφίλ του φαινόταν πως περίμενε να εξυπηρετηθεί στο δωμάτιο αναμονής στα επείγοντα, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε άλλο ένα όπου είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι του νοσοκομείου στον διάδρομο, αγχωμένος για το πως θα εξελιχθεί το βράδυ του.

Δείτε επίσης: «Έφυγε με πολύ βάναυσο τρόπο...» - Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Νικολαϊδη

Σπύρος Νικολαϊδης νοσοκομείο
Instagram / Σπύρος Νικολαϊδης

Σπύρος Νικολαϊδης νοσοκομείο Λος Άντζελες
Instagram / Σπύρος Νικολαϊδης

Λίγα λόγια για τη ζωή και την καριέρα του

Ο Σπύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 26 Φεβρουαρίου 1994 και είναι Έλληνας ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις σειρές 8 λέξεις και Η Γη της Ελιάς σε Ελλάδα και Κύπρο. Εργάζεται ως μοντέλο παγκοσμίως και είναι Brand Ambassador γνωστών επωνυμιών. Κάτοχος του τίτλου Mister Hellas 2020 στα Εθνικά Καλλιστεία Star & Mister GS Hellas. Έχει υπάρξει πρωταθλητής στις πολεμικές τέχνες και κάτοχος τίτλων στο Kickboxing.

Σε νεαρή ηλικία, ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα με το Kickboxing. Στην ηλικία των 22 είχε ήδη κατακτήσει δύο πανευρωπαΐκούς τίτλους και έξι πανελλήνιους στη κατηγορία του. Στα 23 του χρόνια αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ελλάδος όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατά τη διάρκεια των σπουδών του ξεκίνησε την δική του διαφημιστική εταιρία. Μεγαλώνοντας μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου και έκανε σπουδές υποκριτικής.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε την καριέρα του στο μόντελινγκ όπου έκανε την πρώτη του καμπάνια εσωρούχων. Για πολλά χρόνια ήταν το πρόσωπο πολλών brand και γνωστών σχεδιαστών στις καμπάνιες τους αλλά και σε fashion shows στην Ελλάδα όπως Λάκης Γαβαλάς, Μιχάλης Ασλάνης κ.ά.

Εργάστηκε ως μοντέλο γενικότερα στην Ευρώπη όπου και βρέθηκε brand ambassador της Diesel. Στα 24 ξεκίνησε την δική του επωνυμία ρούχων και κοσμημάτων με ονομασία "Nikolais" από το επίθετο του.

Μετακόμισε στο Λος Άντζελες, επιδιώκοντας καριέρα ως ηθοποιός. Ήταν ο μοναδικός άντρας και πρώτος Έλληνας που περπάτησε στο fashion show του σχεδιαστή Michael Costello στο LA Fashion Week.

Τη σεζόν 2019-2020 συμμετείχε στα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο του Mister Hellas 2020.

Συμμετείχε στο ριάλιτι My Style Rocks, ως ο πρώτος άνδρας συμμετέχοντας και έφτασε μέχρι τον τελικό, κερδίζοντας την 5η θέση. Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ελληνικές σειρές 8 λέξεις και Η γη της ελιάς σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Πηγή: Βικιπαίδεια