Ευγενία Δημητροπούλου: «Είμαστε πολύ καλά με τον σύζυγό μου, απλά...» - Η αποκάλυψη για τη ζωή μετά τον γάμο και το παιδί

Η δήλωση που παρεξηγήθηκε και η εξομολόγησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευγενία Δημητροπούλου: «Είμαστε πολύ καλά με τον σύζυγό μου, απλά...» - Η αποκάλυψη για τη ζωή μετά τον γάμο και το παιδί

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, και προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τη ζωή με τον σύζυγό της και την κόρη τους και τον τρόπο που αυτή άλλαξε με τον καιρό από όταν ήταν απλώς ζευγάρι, χωρίς τις υποχρεώσεις που υπάρχουν από τότε που ήρθε το παιδί.

Πριν από κάποιες ημέρες η ηθοποιός είχε δώσει άλλη μία συνέντευξη, στην οποία είχε δηλώσει πως ένα παιδί προκαλεί "σεισμό" στη σχέση των γονιών (δείτε την εδώ ολόκληρη), γεγονός που έδωσε αρνητική εντύπωση για τον γάμο της (δείτε εδώ την μπομπονιέρα που είχαν διαλέξει για τους καλεσμένους) και η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε και τι πραγματικά συμβαίνει.

Η εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την κόρη και τον σύζυγό της

«Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή μου η κόρη μου, η καθημερινότητά μου είναι τελείως διαφορετική. Η μικρή θα κλείσει τα 4 τον Αύγουστο, είναι πολύ ζωηρή, πολύ δραστήρια, πολύ γκλίτερ. Είναι λίγο δύσκολη όταν είναι επίμονη και θέλει να περάσει το δικό της. Σιγά σιγά τα καταφέρνουμε.

Η ζωή μου πριν από τη μικρή υπάρχει, αλλά αυτό που είναι τώρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι κάτι το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένη, αν και πιστεύω ότι πάντα η ευτυχία είναι στιγμές. Πρέπει συνεχώς να προσπαθούμε να τη βρίσκουμε», είπε αρχικά.

Και με αφορμή τη συνέντευξη που είχε δώσει, επισήμανε: «Ίσως δεν χρησιμοποίησα σωστά τις λέξεις ή φταίει το μοντάζ, γιατί καταλαβαίνεις όταν είναι μεγάλες οι συνεντεύξεις... Εγώ λέω ότι ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένας σεισμός, τουλάχιστον έτσι όπως τον αντιλήφθηκα εγώ.

Εμείς είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, που δεν έχουμε ωράρια, που έφευγε ο καθένας από το σπίτι, αλλά ξαφνικά έρχεται ένα παιδί που είναι ένας παράγοντας χαράς, ευτυχίας, αλλά και αυστηρού προγράμματος και ξαφνικά όλα πρέπει να μπούμε σε μία σωστή σειρά. Ξανατοποθετείς τα πράγματα σε μία άλλη βάση.

Η σχέση του ζευγαριού αλλάζει, μεταλλάσσεται σε κάτι άλλο. Δεν είναι εύκολο, ας πούμε, να κάνουμε διακοπές οι δυο μας, πάντα θέλουμε να έχουμε κοντά τη μικρή. Έχουμε βγει πολύ συγκεκριμένες φορές για φαγητό χωρίς το παιδί. Το παλεύουμε. Θεωρώ ότι το ζευγάρι φέρνει το παιδί. Εμείς είμαστε, δόξα τον Θεό, πολύ καλά με τον σύζυγό μου, απλά προσπαθούμε να βρούμε περισσότερο χρόνο οι 3 μας».