Αντελίνα Βαρθακούρη: Κούκλα με ελάχιστο μακιγιάζ - Η εντυπωσιακή φωτογραφία με το κοντινό στο πρόσωπό της

Η σπάνια ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραμένει ενεργή στα social media της, αν και για ένα πολύ μεγάλο διάστημα είχε επιλέξει να κάνει ένα διάλειμμα και να απομακρυνθεί από αυτά. Αρκετά συχνά, λοιπόν, δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, με αγαπημένη της συνήθεια να μοιράζεται τις συνταγές που φτιάχνει με τους διαδικτυακούς της φίλους - δείτε εδώ την χορτόπιτα που κάνει με παραδοσιακό φύλλο.

Σπάνια, όμως, δημοσιεύει δικές της φωτογραφίες. Την Τρίτη 2 Ιουλίου, παρόλα αυτά, έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε σε story μία selfie της και εντυπωσίασε. Εδώ και καιρό έχει αποχωριστεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και είναι μελαχρινή, που της ταιριάζει πολύ και την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο νέα. Κοιτούσε τον φακό και χαμογελούσε με τα μάτια, φορώντας ελάχιστο μακιγιάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της και έκανε άλλη μία ανάρτηση στο προφίλ της, όπου έκανε έναν προσωπικό απολογισμό για την δική της χρονιά που πέρασε, μιλώντας για την επιλογή της να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην απομάκρυνσή της από την τηλεόραση - δείτε την εδώ.

Η νέα ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη

Ο σύζυγός του, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό είχε σχολιάσει την αλλαγή στα μαλλιά της και εξήγησε γιατί την έκανε: «Το έχω δηλώσει και δεν το κρύβω ότι σαφώς προτιμώ το μελαχρινό μαλλί στη σύζυγό μου. Το ξανθό της τηλεόρασης, που δεν είναι πάντα αληθινό έχει διαδικασία, έχει πόνο και από τη στιγμή που αποφάσισε ότι θα απέχει από την τηλεόραση, δεν είχε λόγο να ταλαιπωρεί το κεφάλι της και τις τρίχες της με τρέσες. Οπότε η γυναίκα ηρέμησε. Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ερωτευμένος μαζί της».

Όσον αφορά την διαδικτυακή απάτη προς το πρόσωπο της, είπε: «Η σύζυγος μου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης αλλά είναι χαμένος κόπος να κινηθούμε νομικά. Υπάρχει κόσμος που θα μπορούσε να πέσει θύμα. Πρέπει όταν πέσει στην αντίληψη μας, να το ανεβάζουμε και να λέμε ότι είναι απάτη».