Δούκισσα Νομικού: Η ιδιαίτερη τούρτα που διάλεξε με τα παιδιά της για τα γενέθλια του Δημήτρη Θεοδωρίδη - Ο τρυφερός συμβολισμός

«Χρόνια πολλά μπαμπά μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Την Τρίτη 2 Ιουλίου ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είχε τα γενέθλιά του και ολόκληρη η οικογένειά του γιόρτασε μαζί του. Η Δούκισσα Νομικού, μάλιστα, διάλεξε την πιο ιδιαίτερη τούρτα μαζί με τα δύο παιδιά τους για εκείνον, η οποία κρύβει έναν τρυφερό συμβολισμό.

Ο Σάββας και η Αναστασία λατρεύουν τα κινούμενα σχέδια και ένα από τα αγαπημένα τους παιδικά είναι τα Στρουμφάκια. Θέλησαν, λοιπόν, και η τούρτα να έχει αυτή τη θεματική και έτσι ζήτησαν να τους φτιάξουν ένα μεγάλο μανιτάρι στο οποίο μένουν τα στρουμφάκια, συμβολίζοντας το σπίτι τους και γύρω γύρω ήταν τα στρουμφάκια, τέσσερα, ένα για κάθε μέλος της οικογένειας - δείτε επίσης την τούρτα που είχαν ετοιμάσει για τα γενέθλια του μικρού τους γιου.

Η τούρτα που διάλεξε η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και η περήφανη μανούλα και σύζυγος την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας και δημόσια τις ευχές της στον καλό της.

«Χρόνια πολλά μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο και επιχειρηματίας.

Δείτε επίσης: Περπατούσε με μυκονιάτικο αέρα φορώντας παρεό & λινό πουκάμισο - Τρυφερές βόλτες με τον σύζυγό της

Δούκισσα Νομικού τούρτα γενεθλίων Θεοδωρίδη
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που πρόσφατα γιόρτασε 7 χρόνια γάμου (δείτε εδώ την ανάρτηση του μοντέλου για τον επιχειρηματία) πρόσφατα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr στον Ορνό, όπου και αναχώρησε με σκάφος, μαζί με φίλους, για κοντινό προορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο νησί έγινε η γνωριμία τους και γι' αυτό το τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο ανεξαιρέτως. Πιο συγκεκριμένα η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων σε ένα πάρτι στη Μύκονο. Η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι του 2014 και από τότε άρχισαν να βγαίνουν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017.

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θοεδωρίδης

Δούκισσα Νομικού