Δημήτρης Κόκοτας: Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη για την υγεία του - «Ισχύει ότι...»

Παραμένει στο νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κόκοτας: Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη για την υγεία του - «Ισχύει ότι...»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην ΜΑΘ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας) έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ στην εκπομπή Πάμε Δανάη σήμερα Τετάρτη 3/7, η κατάσταση του χρειάζεται χρόνο και θα παραμείνει κι άλλους μήνες στο νοσοκομείο για έλεγχο.

Η αποκάλυψη της Ματίνας Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Ισχύει ότι θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Είναι μια κατάσταση αρκετά δύσκολη από την αρχή με τις επιπλοκές. Χρειάζεται χρόνο ακόμα, δεν θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης προς το παρόν, θα μείνει στο νοσοκομείο. Θα κάνει τον απεικονιστικό του έλεγχο και θα τον παρακολουθεί η ιατρική ομάδα. Θα μπορέσει να πάει στο σπίτι του όταν θα είναι καλά.

Δεν είναι εύκολο για οποιοδήποτε ασθενή να πεις ότι θα καθίσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, συνήθως ένα εξάμηνο αυτά τα περιστατικά το χρειάζονται. Ο Δημήτρης Κόκοτας αυτή τη στιγμή είναι στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, εκεί μπορούν και πηγαίνουν και οι συγγενείς του. Δεν υποστηρίζεται από μηχανήματα, έχει δική του αναπνοή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά και καθημερινά γίνεται ο έλεγχος που πρέπει να γίνεται για να αξιολογούν την πορεία της κατάστασής του», είπε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα και την κατάσταση του.

Δείτε επίσης: «Μέχρι εδώ, σταματάμε!» - Σε αμηχανία η Ματίνα Παγώνη με ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του Κόκοτα

«Είναι σε μία σταθερή κατάσταση, περιμένουμε κάθε μέρα να είναι και καλύτερα, να γίνει γρήγορα καλά και να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος. Ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, θέλει τον χρόνο του, κάθε οργανισμός είναι αλλιώτικος. Δεν μπορώ να σας πω γιατί θα με πάρουν τα κλάματα τώρα...

Περιμένω να γίνει καλά κι εγώ, να γυρίσει στην οικογένειά του, στο παιδί, στη γυναίκα του. Αυτά είναι τα βασικότερα, το παιδί του και μετά είμαστε όλοι εμείς οι άλλοι. Πάντα θα είμαι δίπλα του. Δεν είμαι γιατρός, πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που θέλω να του πω, κάθε μέρα εκεί, σίγουρα κάτι κάνουν, αλλά περιμένουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η Κατερίνα είναι κάθε μέρα στον άντρα της και το παιδί του περιμένει, όπως όλα τα παιδιά περιμένουν τον μπαμπά τους. Εύχομαι να γίνει καλά, να γυρίσει στην οικογένειά του. Αυτό, τίποτα άλλο. Θέλω να πάρει τον χρόνο του...», έχει πει η αδερφή του.