Άννα Σταθάκη: «Το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει για τα γενέθλιά μου...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Δημήτρη Σταρόβα

«Αρχίσαμε να πηγαίνουμε και για...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, οδηγήθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει θεραπείες για την ολική επαναφορά της ομιλίας του και της κατάστασης της υγείας του γενικότερα, γεγονός που δεν ήταν γνωστό όλο αυτό το διάστημα - δείτε εδώ την εξομολόγηση της καλής του.

Πριν από μερικές ημέρες, όμως, επέστρεψε κανονικά στο σπίτι του και γιόρτασε τα γενέθλια της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη, η οποία παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και αποκάλυψε πως έχει εξελιχθεί μετά τις θεραπείες και πώς θα κινηθούν το επόμενο διάστημα.

Οι νέες δηλώσεις της Άννας Σταθάκη για τον Δημήτρη Σταρόβα

«Το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει για τα γενέθλιά μου, είναι που γύρισε σπίτι και ξανακερδίζει τον εαυτό του και τη ζωή του. Ηρεμούμε... Συνεχίζει τις θεραπείες του και σπίτι και έξω. Σιγά σιγά αρχίσαμε να πηγαίνουμε και για περπάτημα. Εμείς δεν κάνουμε ακόμα σχέδια, θα το δούμε στην πορεία. Εύχομαι πραγματικά καλή ξεκούραση για εσάς και χαλάρωση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Παίζει κιθάρα 1 μήνα από το εγκεφαλικό επεισόδιο - Συγκίνηση με το νέο βίντεο του

Τη Δευτέρα 1/7 που είχε τα γενέθλιά της, αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε την απόφαση να ευχηθεί στο κορίτσι του και δημόσια μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μέσα από ένα βίντεο που δημιούργησε ο ίδιος βλέπουμε αδημοσίευτες φωτογραφίες της συντρόφου του και πιο συγκεκριμένα τραβηγμένες πριν από 8 χρόνια, τότε που γνωρίστηκε το ερωτευμένο ζευγάρι.

«Η πρώτη φορά που σε φωτογράφισα πριν από 8 χρόνια σαν σήμερα! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα ΚΑΜΠΙΑ μου πολύτιμη!», έγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας.