Κώστας Τσουρός: Μονοκατοικία με πισίνα που έχει θέα τη θάλασσα - Φωτογραφίες από το εξοχικό του στην Σκιάθο

Κάθε καλοκαίρι περνάει ονειρικές διακοπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: Μονοκατοικία με πισίνα που έχει θέα τη θάλασσα - Φωτογραφίες από το εξοχικό του στην Σκιάθο

Ο Κώστας Τσουρός φέτος βγήκε από τους κερδισμένους της τηλεόρασης, καθώς η απόφαση του να αναλάβει δική του εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο MEGA απέδωσε και με το παραπάνω καρπούς. Μάλιστα, η εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Έχοντας περάσει λοιπόν έναν αρκετά δύσκολο θεματολογικά χειμώνα με δυνατό ανταγωνισμό, ετοιμάζει να περάσει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην πανέμορφη Σκιάθο από όπου κατάγεται και διαθέτει στο νησί το δικό του εξοχικό σπίτι. Ο παρουσιαστής πηγαίνει κάθε καλοκαίρι, αφού είναι ο δικός του προσωπικός παράδεισος.

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι του Κώστα Τσουρού στην Σκιάθο

Όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που έχει κάνει ο Κώστας Τσουρός από διάφορα σημεία του εξοχικού του, είναι αξιοζήλευτο. Το σπίτι διαθέτει μεγάλο κήπο που "στολίδι" έχει την πισίνα η οποία βλέπει θάλασσα και πράσινο.

Ο παρουσιαστής λατρεύει να κάθεται στο καθιστικό χαλαρώνοντας βλέποντας τη θάλασσα αλλά και κάνοντας τη βουτιά του!

Δείτε επίσης: Η αποστομωτική απάντηση του Κώστα Τσουρού για τις τηλεθεάσεις του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' - «Θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα, ότι...»

Κώστας Τσουρός σπίτι Σκιάθος
Instagram/tsouroskostas

Κώστας Τσουρός εξοχικό σπίτι Σκιάθος
Instagram/tsouroskostas

Κώστας Τσουρός εξοχικό σπίτι
Instagram/tsouroskostas

Κώστας Τσουρός εξοχικό Σκιάθος
Instagram/tsouroskostas

Ο Κώστας Τσουρός έχει γεννηθεί στις 26 Φεβρουαρίου του 1982 στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι εκτός από την Σκιάθο και την Ζαγορά του Πηλίου.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων της στην ΕΡΤ. Το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύτηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του. Το 2010, η οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας τον μεταφέρει στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό, ενημερωτικό μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού». Έμεινε στη δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013.

Το 2013 του έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού, κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων. Πριν από δύο χρόνια έγινε η πρόταση να μεταπηδήσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και αποφάσισε να πει το «ναι» στη Φαίη Σκορδά, για τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ». Για αρκετά χρόνια συμμετείχε και στην εκπομπή του AlphaΚαλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού.