Κρατερός Κατσούλης: «Όταν έχω τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη για την καθημερινότητα με την Αέλια και τον Αρίωνα μετά τον χωρισμό με την Καραβάτου

«Δεν είχα αγωνία μετά το διαζύγιό μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: «Όταν έχω τα παιδιά...» - Η αποκάλυψη για την καθημερινότητα με την Αέλια και τον Αρίωνα μετά τον χωρισμό με την Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, κατά την οποία μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, τον διαζύγιό τους και την καθημερινότητά τους με τα παιδιά τους.

Μίλησε, μάλιστα, και για την μητέρα του, η οποία πριν φύγει από τη ζωή είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ περίεργη για τον ηθοποιό, καθώς αντιμετώπιζε και τον εαυτό του πολύ διαφορετικά, καθώς είχε επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά.

Η εξομολόγηση του Κρατερού Κατσούλη για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

«Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει, είναι πάντα πάρα πολύ αξιοπρεπής, πάρα πολύ σαφής, έχει μια ευγένεια και μία ευθύτητα και καθαρότητα σε αυτό που κάνει, οπότε νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το project αυτό, εφόσον αποφάσισε να το κάνει», δήλωσε αρχικά για την Κατερίνα Καραβάτου και το Power of love.

«Η σχέση μου με τα παιδιά είναι ίδια όπως πριν, με τη διαφορά ότι τώρα είμαστε σαν single parents. Όταν έχω τα παιδιά τα έχω μόνο εγώ, όταν τα έχει η Κατερίνα, τα έχει μόνο η Κατερίνα. Πρακτικά δεν με δυσκολεύει η διαδικασία, ο χρόνος είναι που με ζορίζει γιατί πρέπει να υπάρχει και μία προσωπική προσοχή στο κάθε παιδί προσωπικά. Συνήθως την πληρώνει το φαγητό μου και ο ύπνος μου», επισήμανε έπειτα για τον χωρισμό τους και τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης: Μιλάει για τους πραγματικούς λόγους χωρισμού με την Καραβάτου - «Με την Κατερίνα ήμασταν πιο πολύ...»

«Δεν είχα αγωνία μετά το διαζύγιό μου για το τι θα γίνει με τα παιδιά. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι όταν αποφασίζουν στην ενήλική ζωή τους και στην προσωπική τους σχέση ότι δεν τα βρίσκουν και δεν μπορούν να συμπορευτούν, να μπορούν να κάνουν όλοι τόσο πολύ πίσω το εγώ τους και να κοιτάξουν τα παιδιά τους», πρόσθεσε και τόνισε για την σχέση με τον γιο και την κόρη του:

«Όταν πρωτογεννήθηκε η Αέλια, αισθάνομαι και έτσι φαίνεται να είναι, συνεννοηθήκαμε με τα μάτια από τη μέρα που γεννήθηκε. Με τον Αρίωνα, ίσως γιατί είναι αγόρι, ίσως γιατί είναι δεύτερο παιδί, ίσως και για τα δύο, όταν ήρθε στον κόσμο ήταν πιο πολύ με τη μαμά. Μου έδινε μία σημασία, αλλά πολύ συγκεκριμένη, πολύ σαφή και λίγη και μικρή, καμία σχέση με την Αέλια. Όταν έγινε 2 και μετά ξαφνικά αρχίσαμε να χτίζουμε τη σχέση μας. Οπότε τώρα έχουμε μία πολύ πραγματική, σαφή, ειλικρινή σχέση και με τους δύο, τελείως διαφορετική».

Δείτε επίσης: «Δεν προτίθεμαι να μονάσω...» - Ο Κρατερός Κατσούλης "έσπασε" τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο

«Προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου, κάνοντας καλές επιλογές στη ζωή μου, όσον αφορά στις συνεργασίες, με το να μιλήσω με έναν φίλο, να φροντίζω τη διατροφή, τη γυμναστική και τον ύπνο μου. Είχα σκαμπανεβάσματα με τα κιλά μου. Τελευταία φορά ήταν πρόπερσι που "έφυγε" η μαμά μου. Από την ώρα που διαγνώστηκε με καρκίνο, μέχρι να φύγει, άφησα πάρα πολύ τον εαυτό μου, δεν φρόντιζα καθόλου τον εαυτό μου και δεν είχε να κάνει με το ότι φρόντιζα την μητέρα μου. Ήταν μία αντίδραση, δεν ήθελα καθόλου. Γιατί και όταν έφυγε δεν επανήλθα, είχα άρνηση», κατέληξε.