Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φλερτάρει και με άντρες, που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι! Συνέβη πρόσφατα και με έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας»

«Ο άνθρωπος είχε τρία παιδία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φλερτάρει και με άντρες, που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι! Συνέβη πρόσφατα και με έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας»

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά, κατά την οποία μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Γεωργία Αβασκαντήρα, τις ταινίες που δεν βλέπουν ποτέ μαζί, αλλά και για το φλερτ με άντρες στη ζωή του.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Χρανιώτη

«Νομίζω ότι το φλερτ είναι επικοινωνία, πολλές φορές βλεμματική, πολλές φορές συνδυάζεται και με λέξεις. Στο τηλέφωνο δεν μπορείς να φλερτάρεις πάρα πολύ καλά, αλλά όταν κοιτάς τον άλλο και του μιλάς και αισθανθείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο εν δυνάμει θα μπορούσαμε... Θεωρώ ότι, χωρίς να έχω κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον, γιατί ερωτικό υπάρχει, έχω φλερτάρει και με άντρες, οι οποίοι δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι. Δεν μου έχει συμβεί να θέλω να πάω στο κρεβάτι με άνδρα που με έχει ή έχω φλερτάρει εγώ.

Συνέβη πρόσφατα και με έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας. Αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ που είναι σε ένα βασίλειο και μιλούσαν με υπονοούμενα και πολύ προσαρμοσμένο στα ελληνικά σεξπιρικό λόγο. Και ήταν πολύ ωραίο, ο άνθρωπος είχε τρία παιδία, μιλούσαμε για τα παιδιά μας, αλλά υπήρχε μια επικοινωνία ερωτική. Μου αρέσει να μιλάω, να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και όταν αυτό αρχίζει να αποκτά άλλες ποιότητες και λίγο να υψώνεται, μάλλον ορίζεται ως φλερτ», είπε χαρακτηριστικά.

Και σε άλλο σημείο, δήλωσε για την οικογένειά του: «Δεν είχα σκύλο μικρός, δεν είχα κάποιον να φροντίζω. Ήμουν πάντα ανεξάρτητος. Από 23 χρονών μένω μόνος μου και έπρεπε κάπως να φτιάξω την ψυχή μου, το κεφάλι μου, το σώμα μου. Το ότι τώρα είμαι πιο ώριμος έγινε κάπως με την έλευση του παιδιού. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν σαν να αντικρίζω έναν άγνωστο πλανήτη ξαφνικά. Δεν τρόμαξα καθόλου.

Τον περίμενα πως και πως, αλλά ζορίστηκα λίγο μετά, γιατί έπρεπε να βρω τον τρόπο να κάνω αυτό που μου είχε πει ο κολλητός μου ο Γιώργος Καραμίχος. Όταν τον είχα ρωτήσει στο δεύτερο παιδί "δεν κώλωσες, δεν φοβήθηκες;". Ηθοποιοί είμαστε, δεν είμαστε επιχειρηματίες. Του λέω "δεν φοβήθηκες ότι δεν θα έχεις χρήματα να το υποστηρίξεις όλο αυτό το πράγμα;". Και μου λέει "όχι, τα παιδιά φέρνουν λεφτά".

Δεν το κατάλαβα τότε, αλλά μετά το κατάλαβα γιατί ήρθαν και σε μένα πιο πολλά χρήματα, γιατί έπρεπε να έρθουν, μπήκα σε ένα διαφορετικό mode. Ξέρεις ότι πρέπει να έρθει το γάλα στο σπίτι, γιατί πρέπει να φάει το παιδί. Θα κάνεις οτιδήποτε για να έρθουν και ελπίζεις να μην κάνεις επιλογές στη δουλειά μου, που να μην είναι τόσο πολύ καλές. Οι κακές επιλογές για εμένα είναι αυτές που δεν θέλω και τις κάνω για τα χρήματα. Ως τώρα δεν έχει συμβεί αυτό».

Δείτε επίσης: Μοντέρνο, με γήινα χρώματα και ξύλινα παιχνίδια και έπιπλα στο παιδικό δωμάτιο - Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει με την Γεωργία Αβασκαντήρα

Στη συνέχεια αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος που δεν βλέπει ποτέ ταινίες του Brad Pitt με τη γυναίκα του: «Δεν βλέπουμε ταινίες με τον Brad Pitt με τη γυναίκα μου, εγώ έχω το κόμπλεξ. Δεν είμαι ηλίθιος, το έκανα δυο φορές. Δεν αντέχεται η ομορφιά και είναι και καλός. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ωραίος ηθοποιός, ο καταπληκτικός κινηματογραφικός ηθοποιός, δεν ξέρω πώς θα ήταν στο θέατρο.

Είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Νομίζω βλέπαμε τους "Θρύλους του Πάθους" και άκουγα κάτι ήχους από τη γυναίκα μου που δεν ήταν ωραίοι. "Αχ…". Κάτι βαθιά ήχοι μέσα που περνούσαν από τα δάχτυλά της μέχρι πάνω. Δεν αντέχεται. Δεν μπορώ να μην την καταλάβω, αλλά πρέπει να με καταλάβετε και εμένα. Δεν βλέπουμε μαζί στο σπίτι ταινίες του Brad Pitt και συμβουλεύω όλα τα ζευγάρια αυτού του κόσμου να μην τις βλέπουν. Στα 80 του όταν φτάσει, μπορεί να ξαναδούμε».

Δείτε επίσης: «Έχω απατήσει ας πούμε τη σύντροφό μου, αλλά ποτέ...» - Ανοιχτό ξεκαθάρισμα από τον Γιώργο Χρανιώτη για τα ''λάθη'' στην προσωπική του ζωή