Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είδα την Κωνσταντίνα την περασμένη Παρασκευή, ήταν αυτό που λες...» - Η συνάντηση πριν τη γέννα και η αποκάλυψη για το 2ο μωρό

Η δήλωση της Τίνας Μεσσαροπούλου για το όνομα του παιδιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είδα την Κωνσταντίνα την περασμένη Παρασκευή, ήταν αυτό που λες...» - Η συνάντηση πριν τη γέννα και η αποκάλυψη για το 2ο μωρό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως έγινε γνωστό χθες 2 Ιουλίου, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ήρθε με καισαρική και γεννήθηκε 2.860 γραμμάρια περίπου. Η ευχάριστη αυτή είδηση αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/7 στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να στείλει της ευχές της στην οικογένεια της παρουσιάστριας και την ίδια.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως την συνάντησε λίγες μέρες πριν εκείνη μπει στο μαιευτήριο, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και τους γονείς του συγκεκριμένα, οι οποίοι έχουν αποκτήσει πολλά εγγονάκια. Η Τίνα Μεσσαροπούλου, δε, μίλησε και για το όνομα που πιθανότατα θα πάρει ο νεογέννητος μπέμπης.

Η συνάντηση της Τσιμτσιλή με την Σπυροπούλου πριν γεννήσει & το όνομα του 2ου παιδιού

«Να σας ζήσει! Η αλήθεια είναι ότι είδα, παιδιά, την Κωνσταντίνα την περασμένη Παρασκευή στην παραλία (δείτε εδώ φωτογραφία που έχει δημοσιεύει από εκεί). Όχι ετοιμόγεννη, είναι αυτό που λες είχε τον μικρό Βλάσση, είχε και την κοιλιά έτοιμη και έλεγες αυτή η κοπέλα γεννά από μέρα σε μέρα. Να είστε καλά…», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ποιο όνομα θα πάρει ο καινούριος γιος, το ζουζούνι το καινούριο. Αλλά επειδή είναι πολύτεκνες οικογένειες όλα τα παιδιά, 10 εγγόνια έχει ο κύριος Βλάσσης και η κυρία Ρένα... Επειδή κι εκείνοι έχουν τέσσερα παιδιά και τα παιδιά τους κάνουν πολλά παιδιά! Να είστε μία ευτυχισμένη οικογένεια! Λόγω του ότι είναι πολλά παιδιά, έχουν τιμηθεί όλοι με τα ονόματα».

«Τώρα κανονικά το όνομα που θα πάρει ο μικρός είναι από την οικογένεια της Κωνσταντίνας, το όνομα του μπαμπά της. Δεν έχουν άλλο εγγόνι εκεί...», επισήμανε έπειτα η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την φιλούσε με πάθος σε βραδινή τους έξοδο - Τρυφερές στιγμές στην αγκαλιά του Σταθοκωστόπουλου