Αθηνά Οικονομάκου: Η κίνηση που λίγοι παρατήρησαν λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Τι άλλαξε στα social media της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Η κίνηση που λίγοι παρατήρησαν λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μετά από 6 χρόνια γάμου και αρκετά παραπάνω σχέσης και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως είναι ξανά ερωτευμένη με έναν Ιταλο-αργεντίνο μπασκετμπολίστα, που ακούει στο όνομα Μπρούνο Τσερέλα, για τον οποίο θα ταξιδεύει συχνά στην Ιταλία όπου μένει μόνιμα.

Έχει ήδη ξεκινήσει να μοιράζεται κοινές τους φωτογραφίες στα social media αυτές τις ημέρες, αφού τον επισκέφθηκε και πέρασε χρόνο με την οικογένειά του (δείτε εδώ τη νέα πεθερά της), ενώ προχώρησε και σε άλλη μία κίνηση που λίγοι παρατήρησαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο που έχει πια διαγράψει

Αν και δεν δημοσίευε πολλές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της, υπήρχαν κάποιες στο προφίλ της όπου ήταν αγκαλιασμένοι και σε τρυφερές στιγμές, τις οποίες επέλεξε να σβήσει εφόσον έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει αλλάξει πια σελίδα. Είναι οι παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Πότε και που γνωρίστηκαν - Το χρονικό του έρωτα τους

Αθηνά Οικονομάκου Μιχόπουλος παλιά φωτογραφία που έσβησε
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου Μιχόπουλος φώτο που έσβησε
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου Μιχόπουλος παλιά φωτογραφία
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Δεν έχει διαγράψει εντελώς τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη πολυτελών ξενοδοχείων σε Μύκονο και Σαντορίνη από τη ζωή της, καθώς έχει κρατήσει κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζεται ο ίδιος είτε με τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, είτε από εξόδους με φίλους τους, όπως αυτή που ακολουθεί.

Αθηνά Οικονομάκου Μιχόπουλος φίλοι
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Από τη μεριά του ο γνωστός επιχειρηματίας λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έκανε μια αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, η οποία δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. Πιο αναλυτικά, ο Φίλιππος Μιχόπουλος - για προσωπικούς του λόγους - μετέτρεψε τον λογαριασμό του από δημόσιος, που ήταν σε ιδιωτικό.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Αθηνά Οικονομάκου δεν προχώρησε αντίστοιχη κίνηση μιας και ο δικός της λογαριασμός στο instagram παραμένει δημόσιος - πριν και μετά την ανακοίνωση διαζυγίου της.

Φίλιππος Μιχόπουλος - Αλλαγή - Μετά το διαζύγιο