Γιώργος Μαργαρίτης: «Ήρθε η ώρα μου να βγάλω τον καημό μου» - Όλη η αλήθεια για τη ζωή που έκανε μέσα στις καταχρήσεις

Πότε και πώς τις έκοψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαργαρίτης: «Ήρθε η ώρα μου να βγάλω τον καημό μου» - Όλη η αλήθεια για τη ζωή που έκανε μέσα στις καταχρήσεις

Καλεσμένος στο The 2night Show του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος μίλησε για την σπουδαία καριέρα του στο τραγούδι, αλλά και για την "σκοτεινή" περίοδο της ζωής του, όπου έκανε πολλές καταχρήσεις.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξομολογήθηκε πόσο καιρό τις έχει σταματήσει και ποια ήταν η αιτία που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, καθώς έφτασε σε πολύ ακραίο σημείο, ιδιαίτερα με τον τζόγο, ο οποίος τον είχε "καταπιεί" για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης: «Άμα σου ρίξω εγώ εσένα, πάνω στο κεφάλι σου, τι θα έκανες;» - Ένταση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τη λουλουδού

Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαργαρίτη για τις καταχρήσεις

«Το τσιγάρο έχει φύγει 22 χρόνια τώρα. Έχουν φύγει οι καταχρήσεις όλες, μία 20ετία τώρα. Ε, δεν θα υπήρχα και εγώ τώρα. Εντάξει. Θα σου πω κάτι, μου μπήκε μια ιδέα όταν βγήκε αυτός ο δίσκος "Δρόμοι του πουθενά", δεν μου άρεσε η ερμηνεία μου. Και λέω "γιατί τραγουδάω έτσι;". Αυτό ήταν όλο από το τσιγαριλίκι και από τα ποτά και από αυτά.

Και πήγα σε έναν μεγαλογιατρό, φίλο μας, δεν μου είπε τίποτα το σπουδαίο, με κοίταξε και μου λέει "Γιώργο, δεν έχεις χορτάσει τσιγαριλίκι;". Αυτή ήταν η λέξη του και λέω "γιατί μου την είπε τώρα;". Δεν είχα πάει ποτέ σε κανέναν γιατρό για τον λαιμό μου. Κάνω έτσι μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, βγαίνω έξω, με έναν άλλο φίλο μαζί, παίρνω το πακέτο με τα τσιγάρα και τον αναπτήρα και τα πετάω στον κάλαθο των αχρήστων. Εκεί ήταν το τέλος, το 2002, Μάιος μήνας. Όταν έλεγα τέλος, τέλος. Και αυτό και ο τζόγος το ίδιο. Τον έκοψα μαχαίρι. Μου είπε ο φίλος μου "αν κόψεις τον τζόγο, θα κάνουμε έναν δίσκο, αλλιώς δεν τον κάνουμε".

Δέκα χρόνια ο τζόγος με έκανε ό,τι ήθελε. Μέχρι που πήγε το μυαλό μου να βάλω τις καβάτζες και όταν φέρνω καλή ζαριά, να βάζω κανένα χαρτζιλίκι για να έχω για τις γκίνιες. Θα μπορούσα, Γρηγόρη φίλε μου, να ήμουν 10 χρόνια πριν γνωστός και το κατάλαβα αυτό από 20 χρονών. Ήρθε η ώρα μου να βγάλω τον καημό μου, αυτό που είχα μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Τον είχαμε χάσει όταν ήταν πέντε έξι χρονών...» - Συγκινεί για τον γάμο, τη νύχτα και τις δύο απώλειες που τον "τσάκισαν"

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής ξάφνιασε τον παρουσιαστή, κάνοντας μία αναφορά στην πρώην σύντροφό του, Ράνια Θρασκιά.

  • Γιώργος Μαργαρίτης: Σήμερα ξέρεις τι βλέπω μπροστά μου; Έναν Γρηγόρη 17 χρονών! Λες και δεν άλλαξες καθόλου.
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Α ρε Γιωργάρα, να είσαι καλά. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, ρε φίλε, ειλικρινά.
  • Γιώργος Μαργαρίτης: Και η κοπέλα! Πως την έλεγαν την κοπέλα που ήσασταν μαζί τότε;
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τότε, για ποια… Την Ράνια;
  • Γιώργος Μαργαρίτης: Την Ράνια.
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Την Ράνια, βέβαια!
  • Γιώργος Μαργαρίτης: Ναι, ήταν και αυτό παιδάκι.
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βέβαια, ήταν και αυτή. Ίδια ηλικία είμαστε με την Ράνια, να είναι καλά.
  • Γιώργος Μαργαρίτης: Την βλέπεις, χαιρετίσματα! Γεια σου Ράνια! Μικρά παιδιά ήσασταν τότε.
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν την βλέπω γιατί πλέον είναι πολιτικός. Για την Ράνια Θρασκιά λέμε, είναι πολιτικός οπότε να της ευχηθούμε καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία πολιτική. Άφησε την τηλεόραση τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.