Ηθοποιός της σειράς Παράδεισος των κυριών δέχτηκε πρόταση γάμου - Βίντεο από την ώρα που γονατίζει και τα πυροτεχνήματα

Μεγάλες χαρές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηθοποιός της σειράς Παράδεισος των κυριών δέχτηκε πρόταση γάμου - Βίντεο από την ώρα που γονατίζει και τα πυροτεχνήματα

Αγαπημένη και κούκλα ηθοποιός της σειράς Παράδεισος των κυριών, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο σύντροφός της γονάτισε έχοντας δίπλα του πυροτεχνήματα συντριβάνια και της έκανε την μεγάλη πρόταση, την οποία και φυσικά εκείνη δέχτηκε με χαρά και συγκίνηση.

Αυτή η ηθοποιός από τον Παράδεισο των κυριών παντρεύεται

Ο λόγος για την Δέσποινα Τσούτσα η οποία στην σειρά Ο παράδεισος των κυριών στον ALPHA, υποδύθηκε την Τζένη. Την σύντροφο και έπειτα γυναίκα του Πασχάλη. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσω του Instagram και συγκεκριμένα αναρτήσεων που έγιναν.

Στο βίντεο, βλέπουμε την νεαρή και κούκλα ηθοποιό να μένει με το στόμα ανοιχτό μόλις αντίκρυσε τον σύντροφό της στον κήπο μπροστά από την πισίνα γονατισμένο με το μονόπετρο στο χέρι.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως πριν ολοκληρωθεί η σειρά η Δέσποινα Τσούτσα με τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχάλη Πανάδη είχαν πάει καλεσμένοι στο Super Κατερίνα με κουφέτα στα χέρια.

Η Δέσποινα Τσούτσα όπως έχει αποκαλύψει, οι γονείς της διέθεταν κατάστημα με κοσμήματα και αξεσουάρ και είχε τύχει να εξυπηρετήσει η ίδια γνωστά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ, όπως είναι η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά και η Γωγώ Μπρέμπου. Με την πρώτη μάλιστα είχαν και άλλη σχέση, καθώς υπήρξε και καθηγήτριά της στη σχολή αργότερα.

«Ήξερα σίγουρα ότι δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες. Οπότε ήθελα να τους (στους γονείς της) πω ότι "Ξέρετε κάτι; Ας μην είναι τσάμπα όλα τα φροντιστήρια, γιατί εγώ δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα". Δεν ήθελα να σπουδάσω κάτι, το όνειρό μου δεν είναι μέσα στα πανεπιστήμια. Ήμουν και λίγο αντιδραστική. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι να κάνω. Ό,τι είχα αποφασίσει το έκανα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για την απόφασή της να μπει στον χώρο της υποκριτικής και την στήριξη που είχε από τους γονείς της.