Φαίη Σκορδά: Σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία; - Η φωτογραφία από την Μύκονο που φουντώνει τις φήμες

Ερωτευμένη ξανά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία; - Η φωτογραφία από την Μύκονο που φουντώνει τις φήμες

Η Φαίη Σκορδά θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα έγινε γνωστή μόνο μια σχέση της. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, κυκλοφορεί η φήμη πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα μετά το ταξίδι της στην Μύκονο το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου το πέρασε με τον Γιώργο Μαζωνάκη και μεγάλη παρέα (δείτε αναρτήσεις από τα νυχτοπερπατήματα της), φήμες την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία.

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που λένε πως είναι σε σχέση η Φαίη Σκορδά

Ο λόγος για τον Γιώργο Μπαρμπαλιά, ο οποίος πριν από κάποιους μήνες είχε φημολογηθεί πως έβγαινε με την Τατιάνα Μπλάτνικ, γεγονός που διέψευσε άμεσα.

Οι φήμες λοιπόν για την Φαίη Σκορδά και τον επιχειρηματία κυκλοφόρησαν μετά το κοινό ταξίδι στην Μύκονο, καθώς βρέθηκαν στην ίδια παρέα. Στα social media μάλιστα, ανέβηκε και φωτογραφία στην οποία είναι σε γνωστό beach bar όπου διασκέδασαν μαζί με φίλους.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Μπαρμπαλιάς

Μάλιστα, μετά την επιστροφή της στην Αθήνα, οι συνεργάτες της στο Fays Time δεν σταμάτησαν να την πειράζουν για τις διακοπές της στο νησί των ανέμων - δείτε τι ειπώθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Αν τελικά είναι σε σχέση ή όχι ο καιρός θα δείξει....

Να σημειώσουμε ωστόσο πως ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα. Μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας. Η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία.

Ο επιχειρηματίας έχει επίσης ένα διαζύγιο. Υπήρξε παντρεμένος για 10 χρόνια με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Ο γάμος τους είχε γίνει στην Πάτμο με 500 καλεσμένους.