Βαγγέλης Μαρινάκης: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ - Πλάνα από την τελετή αποφοίτησης

Αναγόρευση με ελληνικό χρώμα στη Μασαχουσέτη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βαγγέλης Μαρινάκης: Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ - Πλάνα από την τελετή αποφοίτησης

Το βράδυ της Τρίτης 2/7 στο δελτίο ειδήσεων του Mega προβλήθηκαν πλάνα από την τελετή αποφοίτησης της Ναυτικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το "παρών" και να αναγορεύεται Επίτιμος Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία.

Για πρώτη φορά μάλιστα η συγκεκριμένη αποφοίτηση είχε ελληνικό χρώμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων.

Δείτε επίσης: Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη - Η ζωή στο Λονδίνο και η διοίκηση του Nottingham Forest

Πλάνα από την αναγόρευση του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Επίτιμο Διδάκτωρ

Κατά την τελετή αναγόρευσης μάλιστα ο ίδιος μίλησε για τις σπουδές του στις επιχειρήσεις και στα οικονομικά, αλλά και για το μεγάλο πάθος που τον διακατέχει για τον χώρο της ναυτιλίας.

Πριν από λίγες ημέρες η Τατιάνας Στεφανίδου έκανε μία αναφορά στην σύζυγο του Βαγγέλη Μαρινάκη αποθεώνοντάς τη, καθώς έχει καταφέρει να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη και δυνατή, όσο ο καλός της τρέχει για τις υπόλοιπες δουλειές.

«Πίσω από έναν σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Θέλω να μου επιτρέψετε μια πολύ πολύ μικρή και σύντομη αναφορά, διότι πίσω και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κρύβεται μια πάρα πολύ σπουδαία γυναίκα, η οποία δεν εμφανίζεται ποτέ, δημόσια, πολύ σπάνια, η Σούλα Μαρινάκη.

Είναι η αρχιτεκτόνισσα αυτής της υπέροχης οικογένειας. Ο σύζυγος είναι ισχυρός, πολυάσχολος, ταξιδεύει, τρέχει σε επιχειρήσεις. Τα 4 παιδιά, όμως, που είναι όλα καλοί μαθητές, σοβαρά παιδιά με τρομερές πορείες, με καλούς χαρακτήρες, οφείλονται στη μαμά, η οποία είναι από πολύ καλή οικογένεια, μορφωμένη γυναίκα και στέκεται δίπλα στον άντρα της. Πώς τη λένε στους κύκλους αυτούς; Αρχόντισσα κυρά! Αυτό...», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου (δείτε εδώ το βίντεο).