Σμαράγδα Καρύδη: "Κόβει" την ανάσα με το καλλίγραμμο κορμί της - Στη θάλασσα με μπορντό μπικίνι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Οι νέες πόζες της στην παραλία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία. Η πρώτη μάλιστα ημέρα του Ιουλίου τη βρήκε κάνει βουτιές και να ποζάρει στην κάμερα με το μπορντό μπικίνι της (δείτε εδώ το πρώτο της μπάνιο για φέτος).

Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός τη Δευτέρα 1/7 στο λογαριασμό της στο instagram δείχνει πιο χαλαρή από ποτέ. Το κορμί της δε καλλίγραμμο και το χαμόγελο στο χωρίς make up πρόσωπό της πιο λαμπερό από ποτέ.

Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες, που η Σμαράγδα Καρύδη βρίσκεται μέσα στο νερό διαφαίνεται ένα χέρι να την κρατάει το πόδι και κάτι μας λέει πως αυτό το χέρι δεν είναι άλλο από του αγαπημένου της Θοδωρή Αθερίδη.

Οι νέες φωτογραφίες της Σμαράγδας Καρύδη στη θάλασσα

«Καλό μήνα βρε παιδιά», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη.


Για να διατηρεί η Σμαράγδα Καρύδη τις παραπάνω αναλογίες δεν το παρακάνει στο φαγητό, ενώ αποφεύγει τα "αμαρτωλά" πιάτα που αρέσουν σε όλους μας όπως οι τηγανητές πατάτες. Επίσης, λέει "όχι" και στην ζάχαρη προτιμώντας την πικρή γεύση. Από την άλλη, ένα από τα πιο σημαντικά κιόλας που πρέπει όλοι να κάνουνε, είναι ότι πίνει πολύ νερό.

«Είχα πάντα καλό μεταβολισμό κι ενώ έτρωγα τον άμπακο δεν πάχαινα. Τώρα, βέβαια, δεν είναι το ίδιο. Έτσι, δεν το παρακάνω. Δεν τρώω παστίτσια και μουσακάδες. Την τηγανητή πατάτα, που δεν έχω ωραιότερο πράγμα στη ζωή μου, τη στερούμαι. Γιατί κανονικά θα ήθελα να την τρώω κάθε μέρα. Έχω σωθεί γιατί δεν βάζω ζάχαρη πουθενά και μου αρέσει καλύτερα η πικρή γεύση. Το γλυκό μου είναι μια bitter σοκολάτα. Και πίνω πολύ νερό. Μόνο κατά τη διάρκεια της παράστασης πίνω τουλάχιστον δύο λίτρα, όχι με το ζόρι, αλλά γιατί το έχω ανάγκη. Κάτι παθαίνω και “πέφτω” όταν διψάω.

Δείτε επίσης: Η Σμαράγδα Καρύδη έχει το δικό της beauty μυστικό για να μεγαλώνει όμορφα!

Ξέρεις, μου είναι αδύνατον να κόψω γεύματα. Αν πεινάω, νιώθω σαν να πονάει όλο μου το σώμα και μου σπάνε τα νεύρα. Έτσι, ακόμα και όταν θέλω να χάσω βάρος, τροφοδοτώ τον οργανισμό μου με φαγητό ανά τρίωρο, αλλά χωρίς καθόλου λιπαρά, και χάνω εύκολα, ειδικά αν συνδυάζω τη σωστή διατροφή με διάδρομο και pilates. Τελικά νομίζω πως το να δείχνεις στα ωραία σου είναι θέμα σωστών κιλών και γυμναστικής, αλλά, πάνω απ’ όλα, έχει να κάνει με το αν είσαι σε καλή διάθεση», είχε πει η ηθοποιός στο παρελθόν στο περιοδικό People.