Λάμπρος Κωνσταντάρας & Φαίη Σκορδά: Τηλεοπτικό διαζύγιο - «Δεν με έχει πάρει για την επόμενη σεζόν»

Αποκαλύψεις για την επόμενη χρονιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 2/7 με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και δημοσιογράφο να "ανοίγει" τα χαρτιά του αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

Η τηλεοπτική σεζόν και η παρουσία του στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Fay's Time ολοκληρώνεται σε πολύ λίγες ημέρες. Τα σχέδια ωστόσο της ίδιας της παρουσιάστριας για του χρόνου δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα.

Από τη μεριά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να περιμένει, επομένως έχει κλείσει τα πρώτα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος ξεκαθάρισε επίσης, πως δεν έχει κάποια πρόταση από τη Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Αν μου έλεγε κάποιος "θα προτιμούσες αυτήν την καριέρα ή θα προτιμούσες να παρέμενες στο Tv Μακεδονία", θα έλεγα...»

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάνε τι θα γίνει του χρόνου. Λέω κάθε φορά την αλήθεια μου, δεν ξέρω και δε θέλω και να τη φέρνω σε δύσκολη θέση, για αυτό και δε τη ρωτάω. Αν η ίδια θέλει κάποια στιγμή να μας πει κάτι, εντάξει, αλλά εγώ δεν πρόκειται να τη ρωτήσω ποτέ ούτε να της πω πάρε με μαζί. Μεγάλο κορίτσι είναι, ό,τι θέλει θα κάνει.

Αρχικά δεν με έχει πάρει η Φαίη για την επόμενη σεζόν. Έχω κλείσει το ραδιόφωνο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και μου αρέσει. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει τρόπος να είμαι με τη Φαίη. Δεν είναι η ώρα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μια τέτοια πρόταση. Από εκεί και πέρα εγώ κλείνω τις δουλειές μου, δεν περιμένω, δεν έχω και κανένα πρόβλημα να μην είμαι καθόλου στην τηλεόραση. Δεν θα πάθει τίποτα η τηλεόραση χωρίς εμένα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.