Αντώνης Ρέμος: Ξεθάφτηκε το μπαζωμένο εκκλησάκι του στη Μύκονο - Στολίζει και πάλι την παραλία

Η παρέμβαση του Αντιδημάρχου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
yvonini - Instagram / NDP
yvonini - Instagram / NDP

Πριν από περίπου τρεις μήνες είχε διαρρεύσει η είδηση για το "θαμμένο" εκκλησάκι στη βίλα, που έχει στην κατοχή του ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη στο νησί της Μυκόνου (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Την Τρίτη 2/7 μέσα από πληροφορίες που μετέφερε το T-live έγινε γνωστό, πως ξεθάφτηκε το εκκλησάκι Κωνσταντίνου και Ελένης στην παραλία του Φωκού. Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Μυκόνου, Δημήτρης Κουτσούκος τη Δευτέρα 1/7 έγιναν οι απαραίτητες εργασίες και πλέον το εκκλησάκι βγήκε ξανά στην επιφάνεια.

Οι εξελίξεις με το εκκλησάκι του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο

Μέσα από βίντεο της εκπομπής βλέπουμε, πως το γαλανόλευκο εκκλησάκι στολίζει και πάλι την περιοχή μετά τον σάλο, που είχε προκαλέσει η είδηση περί μπαζώματος.

Όταν μάλιστα ξέσπασε η είδηση για το θαμμένο εκκλησάκι του Αντώνη Ρέμου, ο Κώστας Πηλαδάκης είχε ξεκαθαρίσει: «Η έκταση των 12 στρεμμάτων στον Φωκό της Μυκόνου που περιλαμβάνει εκτός από το εκκλησάκι και δύο πολυτελής οικίες, ανήκει στην εταιρεία των Αντώνη Ρέμου και Κώστα Πηλαδάκη. Διατίθεται προς πώληση προκειμένου να αποπληρωθούν χρέη της εταιρίας.

Ο ναός είναι κατασκευασμένος νόμιμα το 2015 σε ιδιωτικό χώρο χωρίς να έχει καμία σχέση ή εμπλοκή Εκκλησία, αφού δεν υπάγεται καθ' οιονδήποτε τρόπο στην Μητρόπολη. Η ιδιοκτησία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μηνύσεις για την είσοδο τρίτων προσώπων στον χώρο του ακινήτου», (δείτε εδώ το βίντεο από το Πρωινό).