Χριστίνα Βραχάλη: «Επέλεξα την ονοματοδοσία» - Το όνομα της κόρης της και ο λόγος που δεν προχώρησε σε βάφτιση

«Εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι η μαμά της»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χριστίνα Βραχάλη: «Επέλεξα την ονοματοδοσία» - Το όνομα της κόρης της και ο λόγος που δεν προχώρησε σε βάφτιση

Η Χριστίνα Βραχάλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 2/7 με την γνωστή αθλητικογράφο να μιλάει μεταξύ άλλων θεμάτων για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της η γέννηση της κόρης της.

Πριν από περίπου μισό χρόνο η Χριστίνα Βραχάλη έγινε μητέρα και από τότε και στο εξής τη βλέπουμε να μιλάει ανοιχτά και με πλήρη ειλικρίνεια για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει μετά την απόφασή της να κρατήσει μόνη της το παιδί της (δείτε εδώ τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή).

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Βραχάλη για τη μητρότητα και την κόρη της

«Όμορφα και αρκετά δύσκολα βιώνω τη μητρότητα. Είμαστε σε μια διαδικασία γνωριμίας, σιγά σιγά που αρχίζει και ανταποκρίνεται δενόμαστε ακόμα περισσότερο. Είμαι στη διαδικασία που μαθαίνω.

Η στιγμή του τοκετού είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή, γιατί γέννησα με καισαρική οπότε είχα πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε. Μόλις την έβγαλαν από την κοιλιά μου έκλαιγε πάρα πολύ και την ακούμπησαν πάνω μου και της λέω “αγάπη μου” και μόλις της το είπα σταμάτησε να κλαίει. Εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι η μαμά της. Το έχω εν τω μεταξύ και σε βίντεο και το βλέπω πολύ συχνά, ίσως είναι από τις πιο δυνατές στιγμές που έχω βιώσει στη ζωή μου.

Την λένε Ειρήνη, είναι το όνομα της μητέρας μου. Επέλεξα την ονοματοδοσία, γιατί έτσι ήθελα πάντα, δεν είμαι υπέρ αυτής της μεγάλης διαδικασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πιστεύω ή πιστεύω, δεν έχει να κάνει με αυτό. Έχει να κάνει με το τι ήθελα να συμβεί στην μικρή και προτίμησα να της δοθεί το όνομα. Έχει πολλές νονές, γιατί έχω πάρα πολύ καλούς φίλους. Οι φίλες μου είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης μέχι και σήμερα, που μιλάμε. Είναι ο θησαυρός μου. Μαζί με την Ειρήνη, οι φίλες μου είναι ο θησαυρός μου, είναι το κέρδος μου σε αυτή τη ζωή, είναι η δύναμη μου», είπε η Χριστίνα Βραχάλη.