Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Μητέρα για δεύτερη φορά

Οι πληροφορίες για τον τοκετό και το φύλο του μωρού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα ευχάριστα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "έσκασαν" το μεσημέρι της Τρίτης 2/7, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική, επομένως είχε προγραμματίσει τον τοκετό της για τις αρχές του Ιουλίου. Όλα πήγαν καλά και έτσι η οικογένειά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον μικρό Βλάσση από σήμερα θα είναι πιο μεγάλη (δείτε εδώ την τελευταία της δημόσια έξοδο πριν γεννήσει).

Για την ώρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται ήρεμη στο ιδιωτικό μαιευτήριο, όπου και γέννησε βιώνοντας την απόλυτη ευτυχία ως μια αγορομάνα και επισήμως πια! Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος γιος της παρουσιάστριας γεννήθηκε 2.900 γραμμάρια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Γέννησε

Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια όταν δεν μπορούσε να κρύψει πια τη δεύτερη εγκυμοσύνη της είχε πάρει την απόφαση τον Φεβρουάριο του 2024 σε βραδινή έξοδό της να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για την ευχάριστη είδηση λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ καλά χαρούμενη. Η μαμά μου είναι εδώ να με βοηθήσει με το παιδί. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα αλλά ο Βασίλης κοιμάται βαθιά», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ενώ, στην συνέχεια ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας: «Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», (δείτε εδώ το βίντεο).