Νόνη Δούνια: Είναι 20 χρόνια παντρεμένοι αλλά τον βλέπουμε σπάνια - Αυτός είναι ο γοητευτικός της σύζυγος

Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, Δευτέρα 1 Ιουλίου, για τη Νόνη Δούνια και τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, καθώς το ζευγάρι είχε επέτειο γάμου. Πέρασαν 20 χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και η δημοσιογράφος, παρόλο που σπάνια μοιράζεται προσωπικές στιγμές της με εκείνον στα social media, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση.

Δημοσίευσε, συγκεκριμένα, μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την συνόδευσε με μία τρυφερή εξομολόγηση για όσα έχουν περάσει μαζί, τα δύσκολα και τις χαρές, εκφράζοντας την επιθυμία της να περάσει άλλα τόσα με εκείνον στο πλευρό της.

Δείτε επίσης: Δεν το γνώριζε κανείς αυτό: «Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου ήμασταν και οι δύο σε...» - Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Νόνης Δούνια

Η ανάρτηση της Νόνης Δούνια για την 20η επέτειο γάμου με τον Κυριάκο Μουρατίδη

«1/7/2004-1/7/2024

20 χρόνια γάμου! Το καλύτερο ταίρι στο να μεγαλώνουμε παιδιά, στο να μεγαλώνουμε μαζί σοφότεροι και να ωριμάζουμε παρέα γιατί αυτό είναι ο γάμος. Σε ευχαριστώ που πάντα μου προσφέρεις την κατάλληλη δόση γέλιου, υπομονής, ελευθερίας, εμπιστοσύνης, θαυμασμού, αποδοχής καθώς περνάμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας όπου ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς και το αντίστροφο.

Μια διαρκής εναλλαγή ρόλων έτσι ώστε να συνεχίζουμε να προσπερνάμε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μιας και ο δρόμος δεν είναι ποτέ εύκολος γι' αυτό και χρειάζεται τόλμη, θάρρος, πίστη αλλά πάνω από όλα θέληση. Τα εύκολα δεν ήταν ποτέ για εμάς... Ίσως το μεγαλύτερο κοινό μας χαρακτηριστικό το ότι δεν τα παρατάμε στα δύσκολα. Ανυπομονώ για τις επόμενες περιπέτειες που θα ζήσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια - «Περάσαμε κρίση με τον άντρα μου, αν δεν είχαμε παιδιά θα είχαμε χωρίσει»

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό στο The 2night Show, είχε δηλώσει για εκείνον και τον γάμο τους: «Παντρεμένη είμαι από το 2004. Κλείνουμε 20 χρόνια. Θέλει να κάνουμε ανανέωση, αλλά εγώ δεν θέλω. Εδώ θα έπρεπε να μας ρωτάνε κάθε δέκα χρόνια "Θέλετε να συνεχίσετε; Είστε καλά;". Παντρευτήκαμε 1η Ιουλίου, στα γενέθλια του πατέρα μου, είναι σημαδιακή ημέρα. Όλα είναι συμβολικά. Επιμένει να κάνουμε ανανέωση. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι και να καλέσουμε όλους αυτούς που είχαμε καλέσει τότε, αλλά ζευγαρωμένος όπως ήταν τότε. Δεν γίνεται αυτό!

Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τον γάμο, δεν σκεφτόμουν ότι έπρεπε να βάλω νυφικό και ότι είναι κάτι που έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε στη ζωή μου. Η επιθυμία μου γεννήθηκε όταν γνώρισα τον άντρα μου. Εκείνος μου το ενέπνευσε. Ήμουν χορτασμένη από νυφικά λόγω της δουλειάς μου. Ήταν στα σχέδιά μου να κάνω οικογένεια, χωρίς αυτό να με πίεζε με την πάροδο του χρόνου».

Δείτε επίσης: «Για εμένα ήταν σοκαριστικό...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Νόνης Δούνια για τα παιδιά της και τη σχέση με την μητέρα της