Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα σε ξαναδώ εδώ, μέσα σε αυτό το σύστημα» - Ο δημόσιος αποχαιρετισμός με τη Δέσποινα Καμπούρη

Μετά από τρία χρόνια στο MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα σε ξαναδώ εδώ, μέσα σε αυτό το σύστημα» - Ο δημόσιος αποχαιρετισμός με τη Δέσποινα Καμπούρη

Το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε ως καλεσμένη η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία βρίσκεται στο ίδιο κανάλι, εδώ και τρία χρόνια, στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ωστόσο του χρόνου έχει πάρει την απόφαση να μη βρίσκεται στην ομάδα της Δανάης Μπάρκα.

Η ίδια, λοιπόν, αφού χαιρέτησε την παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, της εξήγησε πως ήθελε να βρεθεί στο πλατό της για να την αποχαιρετήσει, καθώς και εκείνη φεύγει από το κανάλι, όπως έχει ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό στους συνεργάτες της και στους τηλεθεατές.

Τα λόγια που αντάλλαξαν Καμπούρη και Μενεγάκη για την αποχώρησή τους από το MEGA

  • Δέσποινα Καμπούρη: Λοιπόν, είπες για τα τρία χρόνια… Σκεφτόμουν ότι είμαστε σε διπλανά πλατό τρία χρόνια και δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι εδώ, να σε αποχαιρετήσω όπως πρέπει. Να αποχαιρετιστούμε όπως πρέπει!
  • Ελένη Μενεγάκη: Κοίταξε, κι εγώ σε αποχαιρετώ όπως πρέπει…
  • Δέσποινα Καμπούρη: Αυτό ήθελα να πω!
  • Ελένη Μενεγάκη: Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα σε ξαναδώ. Δεν θα σε ξαναδώ εδώ, μέσα σε αυτό το σύστημα.
  • Δέσποινα Καμπούρη: Έχεις δίκιο, έχεις δίκιο!

Δείτε επίσης: Μπάρκα σε Κρικοριάν: «Θα μας πεις αν έχεις κανένα ραντεβού με το STAR;» - Η ενόχληση και η όλο νόημα απάντηση για το ρεπορτάζ του Λιάγκα

Και έπειτα προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο για την δημοσιογράφο και επέστρεψαν στη συνέντευξη, όπου εξομολογήθηκε τους λόγους που θα μείνει εκτός Πάμε Δανάη. «Κι εγώ φοβάμαι, δεν είμαι ατρόμητη. Ακόμα και αυτή τη στιγμή που σου μιλάω, δεν έχω κλείσει κάποια δουλειά. Θα σου πω γιατί το σκέφτηκα και το αποφάσισα! Σου έχει τύχει ποτέ να είσαι σε ένα περιβάλλον επαγγελματικό - εργασιακό που να νιώθεις πολύ όμορφα με τους συνεργάτες σου, να υπάρχει αγάπη και εκτίμηση, αλλά να νιώθεις ότι εσύ δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις;», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό συνέβη σε εμένα! Το λέω ξεκάθαρα. Ένιωσα ότι αν θα συνέχιζα, θα ήμουν βαρίδι για την εκπομπή. Δεν θα βοηθούσα την εκπομπή να πάει ένα βήμα παρακάτω. Και δεν το λέω αλτρουιστικά, το λέω και για τον εαυτό μου. Αυτή την απόφαση την πήρα χωρίς να υπάρχει ασφάλεια!».

Δείτε επίσης: «Δεν έχει τύψεις που μας αφήνει;» - Σε αμήχανη θέση στον αέρα του Πάμε Δανάη