Μιμή Ντενίση: Με μαγιό στον κήπο του εξοχικού της στον Θεολόγο - Αποθέωση στο Instagram για το σώμα της στα 71 της χρόνια

Ξαπλωμένη στον καναπέ με τον σκύλο της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μιμή Ντενίση
Instagram / Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές, αφού το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρέθηκε στο εξοχικό της στον Θεολόγο και απόλαυσε τον ήλιο και την πισίνα της, καλωσορίζοντας τον Ιούλιο με τον πιο ωραίο τρόπο. Αφού φόρεσε το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, πόζαρε στο σαλονάκι που έχει στον κήπο της, φωτογραφήθηκε και δημοσίευσε το στιγμιότυπο αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους καλό μήνα.

Φορούσε τις ψηλές πλατφόρμες της, τα γυαλιά ηλίου της και διάφορα αξεσουάρ στα χέρια, ενώ δίπλα της είχε το καπέλο της, που είχε βγάλει καθώς καθόταν κάτω από την ομπρέλα, ενώ στο πλευρό της είχε για παρέα τον σκύλο της, που είχε ξαπλώσει και κοιμόταν στον καναπέ - δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εξοχικό της.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση με μαγιό από το εξοχικό της στον Θεολόγο

«Καλό μήνα!!! Με χαρές!! Για όλους!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα και συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες like και σχόλια με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν για το σώμα που διαθέτει στα 71 της χρόνια.

Δείτε επίσης: «Όταν το έμαθα ήμουν...» - Η αντίδρασή της μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη

Και μιας που αναφέραμε την ηλικία της, η ηθοποιός και σκηνοθέτης, την Τετάρτη 15/5 με αφορμή τα γενέθλιά της και όλα όσα ετοίμασαν την ημέρα εκείνη η κόρη της Μαριτίνα και οι αγαπημένοι της φίλοι, έκανε άλλη μία ανάρτηση.

Διασκέδασε τη βραδιά των γενεθλίων της στο μαγαζί, όπου δείπνησε και στη συνέχεια έσβησε την τούρτα της μαζί φυσικά με την αγαπημένη της κόρη. Θέλοντας να ευχαριστήσει έτσι όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, δημοσίευσε μία φωτογραφία της και ένα κείμενο. Παράλληλα και η Μαριτίνα Ντενίση έκανε μια τρυφερή ανάρτηση ευχόμενη και δημόσια τα ''Χρόνια της πολλά'' στη μητέρα της.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: «Ο θάνατος του Τρίτση με χτύπησε σαν κεραυνός, νόμιζα ότι θα παντρευτώ και θα κάνω πολλά παιδιά»

«Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που αντέξει τόσες στεναχώριες. Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους. Που σε αγάπησαν κ αγάπησες. Ευχαριστω την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της κ όλους τους γνωστούς κ αγνώστους φίλους που με ανέβασαν κ με κράτησαν ψηλά ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η αγάπη κ η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό την δόξα τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Κ του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κ ενωμένοι», έγραψε η Μιμή Ντενίση.


«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου. Να σε χαίρομαι, εγώ που σε αγαπάω περισσότερο από τον καθένα», έγραψε η Μαριτίνα Ντενίση.