Πριγκιπικός γάμος με τετραήμερο γλέντι - Παντρεύεται τέλη Αυγούστου με τον αμφιφυλόφιλο σύντροφό της

Το dress code σύμφωνα με το προσκλητήριο θα είναι «Sexy and cool» 

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πριγκιπικός γάμος με τετραήμερο γλέντι - Παντρεύεται τέλη Αυγούστου με τον αμφιφυλόφιλο σύντροφό της

«Sexy and cool» ανέφερε το προσκλητήριο που στάλθηκε στους καλεσμένους πως θα είναι dress code για τον πριγκιπικό γάμο που ετοιμάζεται και θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου του 2024. Με έναν τετραήμερο εορτασμό που θα γίνει στα τέλη Αυγούστου στις όχθες του Geiranger - ενός χωριού που είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά φιόρδ του, τα οποία περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - η Μάρθα Λουίζα (πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Χάραλντ του 5ου και της βασίλισσας Σόνιας της Νορβηγίας) και ο Βέρετ θα δώσουν όρκους αιώνιας πίστης, προσφέροντας στους καλεσμένους τους μια σειρά από δραστηριότητες, όπως ένα τρίωρο ταξίδι με σκάφος γύρω από τις νορβηγικές ακτές και βραδιές με δείπνο και χορό.

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η εφημέριος Margit Lovise Holte θα τελέσει τον γάμο μας στο Geiranger στις 31 Αυγούστου, ακολουθώντας τη γαμήλια λειτουργία της Νορβηγικής Εκκλησίας. Ο αιδεσιμότατος Michael Beckwith (ο ιδρυτής και πνευματικός διευθυντής της Νέας Σκέψης στο Διεθνές Πνευματικό Κέντρο Agape στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, μιας διαθρησκευτικής κοινότητα με μέλη, πνευματικούς επαγγελματίες, ιερείς και διακονίες σε όλο τον κόσμο) θα συμμετάσχει επίσης στην τελετή με έναν χαιρετισμό. Περιμένουμε αυτή την όμορφη ημέρα με μεγάλη χαρά» έγραψε η Μάρθα Λουίζα για το event της χρονιάς στη Νορβηγία.


Η Μάρθα Λουίζα εγκατέλειψε τα πριγκιπικά της καθήκοντα το 2022

Δείτε επίσης: Μυστικός γάμος στην ελληνική showbiz για αγαπημένο ζευγάρι - Παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου δύο χρόνια, η Μάρθα Λουίζα αποφάσισε να εγκαταλείψει το έργο της στο παλάτι, ανακοινώνοντας ότι θα επικεντρωθεί στην εναλλακτική ιατρική από κοινού με τον αρραβωνιαστικό της που είναι αυτοαποκαλούμενος σαμάνος. Το παλάτι, τότε, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Μάρθα θα απέχει από τα καθήκοντά της, αν και δεν θα χάσει τον τίτλο της πριγκίπισσας, κατόπιν επιθυμίας του βασιλιά.

Η 51χρονη σήμερα Μάρθα είχε εργαστεί ως… μέντιουμ και ισχυρίζεται ότι μιλά με τους αγγέλους.