Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θα μιλήσω μαζί σου γι’ αυτό! Δηλαδή πώς να στο πω;» - Η αντίδραση της Καινούργιου στις επιθετικές απαντήσεις της

Τι την ρωτούσε η δημοσιογράφος και ενοχλήθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θα μιλήσω μαζί σου γι’ αυτό! Δηλαδή πώς να στο πω;» - Η αντίδραση της Καινούργιου στις επιθετικές απαντήσεις της

Η Τραϊάνα Ανανία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη. Όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κόκοτα με τον οποίο ήταν ζευγάρι στο Just The 2 of Us και την κατάσταση της υγείας του μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, ξεκίνησε να μιλά με έντονο ύφος στη ρεπόρτερ.

Αυτό σχολιάστηκε μετά την προβολή του βίντεο στον αέρα, με την ομάδα να επισημαίνει πως η ηθοποιός ήταν αρκετά επιθετική και την Έλενα Πολυκάρπου να αναφέρει πως έχει ζήσει την ίδια κατάσταση με το ίδιο πρόσωπό σε αντίστοιχη περίπτωση.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Άσχημες εξελίξεις με την υγεία του - «Η κατάσταση είναι δύσκολη, θέλει...»

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στις επιθετικές απαντήσεις της Τραϊάνας Ανανία

  • Δημοσιογράφος: Να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις, αν έχεις επικοινωνία, πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα;
  • Τραϊάνα Ανανία: Δεν είμαι εγώ αυτή που είναι να μιλάει γι’ αυτό το θέμα.
  • Δημοσιογράφος: Έχεις, παρ’ όλα αυτά, επικοινωνία με την οικογένεια.
  • Τραϊάνα Ανανία: Δεν θα μιλήσω μαζί σου γι’ αυτό το θέμα. Δηλαδή πώς να στο πω; Δεν θα κάτσω να σου πω αν μίλησα ή δεν μίλησα.
  • Δημοσιογράφος: Δεν ρωτάω να μου πεις το αποτέλεσμα της συζήτησης…
  • Τραϊάνα Ανανία: Με ρωτάς να σου πω αν μιλάω. Δεν θα στο πω εσένα αυτό. Δεν χρειάζεται να κάτσω να το μοιραστώ μαζί σου. Κατάλαβες τι εννοώ;

«Δεν ρώτησε κάτι κακό, ήταν πολύ ευγενική η Βασιλική. Ήταν λίγο επιθετική η απάντηση. Τι της φταίει η Βασιλική;», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια.

«Εγώ επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη γιατί πηγαινοέρχόμασταν μαζί τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα "Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου σε παρακαλώ γράψτα όλα εκεί που πρέπει". Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό. Ήμουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του και ένιωθα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος να θέλει να βρει διέξοδο και να μην βρίσκει», είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε συνέντευξή της, ωστόσο, η ηθοποιός για τον τραγουδιστή.

Και συμπλήρωνε: «Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει και μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική που έκανα εγώ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο που είχε, είχε μεγάλο φόβο και δεν ήταν μόνος του. Δεν μπορώ να πάω να τον δω. Αυτό το γεγονός με έβαλε σε διαδικασία αν κάνω κάπως επίσημα ότι αν πάθω κάτι κάποια άτομα πολύ δικά μου να έχουν πρόσβαση στη ΜΕΘ».