Συγκλονίζει η Μάρω Λύτρα: «Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή» - Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τα δυο χειρουργεία στο κεφάλι

Μιλά πρώτη φορά γι' αυτό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μάρω Λύτρα: «Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή» - Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τα δυο χειρουργεία στο κεφάλι

Με αφορμή την ημέρα της Εθνικής Γιορτής για τον Καναδά η γνωστή τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους τη δύσκολη χρονιά που βίωσε όταν χρειάστηκε να υποβληθεί δύο φορές σε χειρουργική επέμβαση ανευρύσματος εγκεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μάρω όχι μόνο έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όλους, αλλά παρέθεσε και αδημοσίευτο - μέχρι στιγμής - υλικό από την δύσκολη εκείνη περίοδο της ζωής της.

Η ανάρτηση της Μάρως Λύτρα

«Ευτυχισμένη μέρα του Καναδά. Ευτυχισμένη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι το γνώριζαν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα, βρες κάτι για να χαμογελάσεις.

Να είστε ευγνώμονες, πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε. Κάθε μέρα που ξυπνάτε είναι μια ευλογία και μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία να είσαι ευγνώμονες. Το αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι δώρο», ανέφερε η Μάρω Λύτρα δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, εκ των οποίων μία στο νοσοκομείο.


Υπενθυμίζουμε πως πριν από 2 χρόνια περίπου η τραγουδίστρια πέρασε από ακόμα μια δοκιμασία που της έφερε η ζωή, από ένα διαζύγιο. Η Μάρω Λύτρα μετά από 5 χρόνια γάμου αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους από τον σύζυγό της και το δημοσιοποίησε κι αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με μια σειρά αναρτήσεων - ανακοινώσεων (δείτε εδώ τι είχε γράψει τότε).