Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Χείμαρρος κατά ΣΚΑΙ και Νίκου Πελετιέ για το Power of Love - «Το κανάλι έχει τεράστια ευθύνη που δίνει βήμα σε έναν μισογύνη»

Ξέσπασε δημόσια το μοντέλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Το Power of Love έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου και στο παιχνίδι της αγάπης βρέθηκαν πολλές γνωστές φυσιογνωμίες από το Tik Tok. Ένας από αυτούς και ο Νίκος Πελετιέ, ο οποίος είναι γνωστός για τα ακραία του βίντεο και τις απόψεις του στην πλατφόρμα, τις οποίες δεν δίστασε να εκφράσει και στο παιχνίδι, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η θέση της γυναίκας είναι μία και δεν είναι άλλη πέρα από την ανατροφή των παιδιών της και την στήριξη του συζύγου της - δείτε εδώ ολόκληρη την παρουσίασή του.

Αμέσως ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του, αλλά και για το ριάλιτι (δείτε εδώ όσα γράφτηκαν στο twitter), ενώ θέση πήρε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ξέσπασμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον Νίκο Πελετιέ από το Power of Love

Το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας ξέσπασε συγκεκριμένα για την επιλογή του σταθμού του ΣΚΑΙ να το βάλει στο παιχνίδι τον συγκεκριμένο άνδρα, τονίζοντας: «Όλα για τα νούμερα. Ξεκάθαρα το κανάλι έχει τεράστια ευθύνη που δίνει βήμα σε έναν μισογύνη να λέει τέτοια δημόσια, ενώ υπάρχουν τόσες γυναικοκτονίες και νέα παιδιά που παρακολουθούν τέτοια πρότυπα. Κρίμα γιατί με αυτό μας δείχνουν ότι το βρίσκουν αστείο».

Γαρυφαλλιά Καληφώνη κατά Power of Love

Ο Νίκος Πελετιέ είναι 27 ετών και εργάζεται ως Tranformation coach. Καρκίνος στο ζώδιο. Κατάγεται από τη Λευκωσία αλλά ζει στη Λάρνακα. Έχει μία αδερφή μεγαλύτερη η οποία τον παρακίνησε να πάρει μέρος στο παιχνίδι. Έχει σπουδάσει στην Αγγλία sport coaching. Εκεί γνώρισε τον μέντορά του, ο οποίος τον μύησε στο self-improvement πάνω στο κομμάτι του fitness και του dating με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα. Η παγοθεραπεία είναι μέρος της καθημερινής του ρουτίνας. Πιστεύει πως έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

Let’s talk about love: Λέει πως αγαπάει τις γυναίκες περισσότερο από όλους ωστόσο δεν συμφωνούν όλοι με τις απόψεις που εκφράζει στο διαδίκτυο. Χόμπι του είναι το φλερτ και δηλώνει πως θέλει 15 δευτερόλεπτα για να «ψυχολογήσει» μία γυναίκα και να καταλάβει πως θα την προσεγγίσει. Έχει κάνει ένα «challenge» να βγει περίπου 100 ραντεβού σε 150 μέρες. Για εκείνον όσο πιο απλή και αγνή είναι μία γυναίκα τόσο πιο hot είναι. Είναι ελεύθερος εδώ και ένα χρόνο.